Damys bademsekeri42 benimde sizin gibi 6 haftalıkken öğrendiğimde iki kese vardı birinin kalp atılı duyuldu diğerinin yoktu 9 haftalıkken kontrole gittiğimde diğer kesenin yok olduğunu söyledi doktor. Böyle durumlarda olabiliyomuş. O yüzden yok olmuş olursa üzmeyin kendinizi diğerinin dünyada kaderi yokmuş demektir ama eğer istiyosanız istediğiniz gibi ikincininde yaşam belirtisi olur ikiz olurlar ibşallah. Bizde çok istemiştik ama kısmet böyleymiş
bademsekeri42 Damys canım hayırlısı oymuş demekki bende sürekli hayırlısı için dua ediyorım bizde çok istiyoruz ikiz Rabbim ne verirse kabulümüz ☺️
Minnakhamis Su5678 İlk 19. hafta hissetmeye başladım düzensiz oluyor ama kıpır kıpır kıpırlar özellikle yemek yiyip oturduğum zaman 😀 sende durumlar nasıl ?☺️ alışverişe başladın mı özellikle kıyafet 😬😀 bu arada takibe aldım seni doğumumuz hemen hemen aynı zamana denk geliyor alışveriş konusunda yardım alırım senden 😄
Su5678 Minnakhamis bende öyle canım hissediyorum tekmeleri artık ara sıra bu benı cok mutlu ediyor hep sag tarafıma yatıyorum sol tarafa cok nadır mıde tarafım oldugu için rahatsız oluyorum cok o tarafa donemıyorum normel de yuz üstü yatardım şimdi yatamadıgımdan gece öte beri dönüyorum 😂 alısverişe basladım kuvet takımını aldım 4 er 4 er ince kalın orda müslin battanıyelerini aldım patıklı pjama aldım kısa zıbınlarını aldım ikişerli 5 li hastane cıkısı birer tulum uzun kol zıbın corapları ikişer patıklerı yeleklerinı aldım lcw kıkı den nevresım yorganlarını aldım annanesı takımlar almıs babannesıde hastane cıkısını felan alacak bende sampuanları bakım kremleri vs ;kalan seyleri alacagım şimdilik bunlar var bakalım yavasdan yavasdan anca 😂
22_07_18 Betem-09 vardr benmde 12 günlük beta 414 çıkmıştı çok şükür ikiz ve 22 haftalık olduk elhamdülillah 🤲🥰
mommy_bee Suan 16+1 hatalık cift yumurta ikizi 1 kız 1 erkek bekliyorum. 6 haftalıkken ögrendik ve ikisininde kalp atışını duyduk. 53 bin küsür beta hcg degerim vardı benden yüksek olan duymadım nedense. İlk gebeligim ve erken doğum endişesi ile haftaya alışverişe başlayacağım en azından doğumda gerekli olanları alacağım. Bebek arabası ve yatak secimini nasıl yaptınız? En zor konu bu benim icin oda yapmayacağım suan park yatak düşünüyorum. Sizler ne aldınız?
Figen_Aksu_1 mommy_bee bugün randevum vardu cinsiyetlerini öğrenmek için birisine kesin erkek dedi diğerine de kesin cvp vermedi onun icun 20 haftada detaylı utrasonla baktıracagim emin olduktan sonra alışverişini yapmayı düşünüyorum açıkçası canım
Sky2606 mommy_bee Ben sizin haftalarınizda yavaş yavaş başladım, detaylı ultrasondan sonra ilk olarak bebek arabası aldık Mamma travel sistem umarım memnun kalırız, beşik olarak park beşik aldık iki tane, en çok tavsiye edilen park beşik oldu çevremde
Minnakhamis Su5678 bende mecbur sola yatıyorum kulağım ağrıyınca sağa dönüyorum sonra sağ tarafta bacağım ağrı tutuyor tekrar sol taraf 😞 böyle böyle sabahı ediyorum 😂 bende yüzüstü sırt üstü her şekilde uyurdum sürekli dönerdim yatakta şuan baya zorlanıyorum ama elden birşey gelmiyor 😞 bende kıyafet harici bir çok parçayı seçtim bazılarını aldım işte küvet takımı göğüs kremi süt sağma makinası bezi ıslak mendili gümüş kapak şampuan losyon vs müslin puset bunları aldım ama kıyafet konusunda kafam tam bir çorba 😑 herkes birşey diyor ilk gebeliğim hiç de anlamıyorum bu işlerden sepete atıp atıp çıkarıyorum 🤦🏻♀️😂
umran_burak yusralina68 Cümlemize birlikte inşallah sağlıklı sıhhatli alırız yavrularımızı kucağımıza
Damys Beta hcg değerim 6+2 haftalıkken 29.933 çıkmıştı iki kese vardı birinde hayat belirtisi yoktu diğerinde vardı kalp atışı. 9+5te kontrole gittiğimde doktor diğer kese yok olmuş dedi ama pek dikkatini vermedi gibi hissettim kalp sesi duyulan bebeğe odaklanmıştı onu inceledi. Ona bakarken kalp sesini duyarken diğerini gözden kaçırmış olma ihtimali var mıdır? Yoksa mümkün değil midir illaki diğerininde duyar mıydı sesini sizce? Ya da hala sonradan büyüme gelişem ihtimali var mıdır diğer kesenin sizce? Kafam çok karıştı başka doktora mı görünsem acaba? 😞🙄
Alicem Damys canim kese yok olmus demisse dr buyuk ihtimalle tutmamistir digerki randevunda tam kesinlesir Allahim obur bebegîne saglik versin 🙏🏻
Mucizeler2 Alicem tamda isimlere bakıp sinir olmuşken o sayfayı kapatıp sizin yorumu gördüm. En son adsız 1 adsız 2 diyerek kapattım olayı 😉
umran_burak Busraa-29 Annem ikiz dayımın kızının var ikiz kızları teyzemin kızının var ikiz oğulları ve eltimin ikizleri var ben hiç beklemiyordum böyle bişey ama rabbim in mücizesi diyorum yeter ki ol desin olmayacak hiç birşey yok.. 😊
Busraa-29 umran_burak sizde genetik olmuş artık 😄😄 rabbim hepsine uzun ömürler nasip etsin inşallah canım ♥️
Cennetulmeva umran_burak maşallah kalabalık aile çocuklar çok güzeldir eminim yaşıjız kaç kardeşim çok merak ettim vallahi ❤️ Saglıkla kavuşun bebeklerinize inşallah. Normal doğummu olacak acaba? 🌺