HappyMom Canımız annelerimiz, “Çoğul Gebelik Rehberi: Çoğul Gebelik Belirtileri ve Çoğul Gebeliği Artıran Faktörler!” başlıklı blog yazımız yayında! Hala okumadıysanız; Çoğul Gebeliği Artıran Faktörler Nelerdir? Çoğul Gebelik Belirtileri Çoğul Gebeliklerde Rutin Kontroller Farklı mıdır? Çoğul Gebeliklerde Doğum Konu başlıklarına ve daha fazlasına linke tıklayarak ulaşabilirsiniz! 💃 https://www.mutluanneleriz.com/2021/01/15/cogul-gebelik-rehberi-cogul-gebelik-belirtileri-ve-cogul-gebeligi-artiran-faktorler/ Çoğul gebelik yaşayan annelerimizi yoruma bekliyoruz. 🥰
Hannf Ben çift yumurta ikizi 23 haftalık ultrason da 24 dedi doktorumuz şimdilik iyi gidiyor çok şükür tabiki zor ama artık dayanacağız
Hannf Bsraka111 ilk gittiğimde ikiz olduğunu bilmiyordum doktor da bilemedi zaten heme değiştirdim dokyoru başka doktora 2 taramaya gittiğimde öğrendim tabi ben şok eşimde ınanamadı çok farklı bişey
Mehad4446 Bsraka111 ben hamile olduğumu evde yaptığım testle öğrendim☺️ Doktora gitmek için 8 haftalık olmayı bekledim,kalp atışınıda duyarız diye. gittiğimde ikiz olduğunu öğrendim ben şok😂
Ella2 Sumeyra48 doğum ne zaman sizin bayağı sona gelmişsiniz siz maşallah bende 30. Haftadayım ama artık çok zorlanmaya başladım