minigimm_41 Sabahtan beri sağ kasıgım cok batıyor ayagıma vuruyor agrıdan duramıyorum neden olabilir bu arada 6+3 hamiliğim
Eski9 minigimm_41 15 haftaligim hala o ağrılar var malesef insanı endiseye sokuyor birşey mi olacak Allah korusun diye korkma normal sanırım herkes yaşamış
minigimm_41 Mavi87 devlete gidiyorum canım numarasını alamadım ki ya cok şiddeleniyor acaba hastaneye gitsem mi ki
minigimm_41 Eski9 düşük riskim var doktor gecen hafta demişti bana dün geceden beri agrım vardı bu gun ise cogalıyor
Eski9 minigimm_41 anladım o zaman bol bol uzan dinlen progesteron ilaç fitil olarak veriyorlar iğne vuruyorlar birde gerisi Allah’ın takdiri inşallah atlatırsın sağlıkla
Mervegnlts minigimm_41 Canım düşük riskin varsa durma bence Bi hastaneye git tamam normal kabul ediliyor bu haftadalarda ama düşük riski var diyosun bence Bi doktora görün derim
istanbul3434 minigimm_41 canim ilk postta dusuk riskin oldugunu soylememissin sadece normal mi diye sormussun insanlar da normal risksiz gebelige gore yanit vermisler. Dusuk riskin varken buradaki kimse sana yardimci olamaz sen risk alma doktoruna git.
Mavi87 minigimm_41 canım aynı ağrı banada olmuştu. Kasıklarımdan ağrıyordu aynı adet ağrısı. Bazende batma şeklinde
Mavi87 minigimm_41 ama ben hep doktorla görüşüyordum, sende mutlaka git için rahatlar. Doktor bile olsak görmeden birşey olmaz diyemeyiz..
Beyzanur_54 minigimm_41 aynısını bende yaşadım korkma bna hala vuruyor o ağrı üşütüncede olabiliyor dikkat et sıcak tut kendini
Seymassrioglu minigimm_41 yinede i git için rahatlasın enfeksiyon vs durumun varsa daha erken tespit edilmiş olur bende de öyle durum vardı enfeksiyon kalmışsın diyip ilaç vermişti
Gul76 minigimm_41 benimde 7ci haftamda baslamisti suan 14+2deyim malesef gecmiyo dogumdan sonra gider insallah