gulcnnsflu6363 kizlar benim bir yegenim var 4 yasina gireck 1bucuk yasindaki kizimla ayni boyda kisa annesi babasi uzun tabi bi tek halasi kisa sulalede ona çekmiş boy uzatma icin ne yapilabilir igne falan vurdurulurmu ne olabilir bileniniz varmi
Gull_94 gulcnnsflu6363 once doktorlara danısmak lzm gerek gorduklerı yerde yaptrnlae var duymstum kendı kaynımada yapılms kucukken ama cocuk doktrna danısıp yonlendırlmelrnı ıstemelıler altta yatan sebebe gore yapılıo
gulcnnsflu6363 Gull_94 evet doktor ablama bakmış boyun iyi demis peki ya babası oda yapili boylu demişki ozmn boyu normal degil kısa sizler de uzunsunuz demiş . kan tahlili falan almislar haftaya tekrar gidecek ablamda uzuluyor kizi arkadaslarina göre kisa diye kisa kalmasinda korkuyor
Gull_94 gulcnnsflu6363 genetık olarak uzunsa bıreyker ıllakı etkı eder spor beslenme bunlarda onemlı tabı eger tahlıl sonucu allah korusun kı herhngı bı hastlk vs yoksa bı sure bekleyeblrler beslenme ve spor yuzme basktbol bunlarnda katkısı var onerılır ama ıgne ıcın baska neyı gerek gorduklerını bılmıyorm ergeenlkte boy atma olaslgınıda hesaplarlar kaynımda cok kucukma vurdurmslae ıgneyı galıba 172 175 arası falandr heralde anne kısa baba orta boy ondada senelr oncesınde bu sekılde yapmslr ama suan daha farklı dır buyuk ıhtımalle
gulcnnsflu6363 Gull_94 genettik olarak bir halsi kisa baya ondanmi gelmis kisalik bilmiyorum ama sulalede o kisa bide ablamin eltisinin ogluda kisaymis igne mama vermişleriyi durumdaymis simdj
gulcnnsflu6363 Gull_94 genettik olarak bir halsi kisa baya ondanmi gelmis kisalik bilmiyorum ama sulalede o kisa bide ablamin eltisinin ogluda kisaymis igne mama vermişleriyi durumdaymis simdj
mucizemm_3 Benim yeğenimde öyle babası 1.80 üzerinde annesi 1.70 kız 5 yaşına girecek 10-11 kilolarda boyuda kısa bütün tahlilleride yapıldı bişey çıkmadı ama sadece makarnayla besleniyor oda bir iki kaşık