Burciin19 Bugun kontrolüm vardı.çatı muayenesi oldum doktor aşama aşama yapacağı işlemi anlattı kendımı kasmadım gayet iyi geçti sadece çok az acıdı oda geçti zaten 2 cm açıklığım olduğunı söyledi rahimde yumuşama var dedi bebiş gelir beklemez dedi 😅😘
monaroza Burciin19 Benim de 36+1 de vardı 1.5-2 cm açıklığım bize de beklemez gelir demişlerdi ama yumuşama yoktu 38+1 hala bekliyoruz 🤷🏼♀️ Bugün yine kontrolüm vardı açıklık 2 cm hala pazartesi tekrar gidicem gelişimi de önde bir haftaya kadar gelmezse suni sancı verilecek bana da 😓
Gmzbrl Bizde 38+4 olduk 2cm açılma var ama geleceği yok gibi 😄 çünkü ağrı sancı yok düzenli olarak 🤷🏻♀️
Bir_Prenses_Annesi Burciin19 Amin ins 🤲🏻acılma icin ne yapsam ki p.tesi qünü kontrol war bizde hic bir belirti yok 🤷🏻♀️
Burciin19 Bir_Prenses_Annesi ben hurmaya başlamıştım 36 da günde beş tane bide annemle derin temizlik yaptık sürekli eğil kalk yer sildim belki onun faydası oldu bilmiyorum ki
Bir_Prenses_Annesi Burciin19 Bende qünlük 7 tane yiyorum yemeden önce sancım wardı yemeye başlayınca sancım kesildi 😂 ewimin işlerini kendim yapıyorum eşime bile is buyurmuyorum ama yok masallah çok rahatım 🤷🏻♀️
Yesimmmmmm monaroza merhabalar banada pazartesi suni sancı verecekler korkuyorum allah yardımcımız olsun🙏🙏
Bir_Prenses_Annesi Burciin19 Babası cok sabırsız bizim kız da inat etti 41′e kadar qelmek istemiyor qaliba ins doqumlarımız kolay olur 🤲🏻
monaroza Yesimmmmmm Amiin 🙏🏻 Ben de çok korkuyorum dedim doktora pekte istemiyorum açıkçası ama kilosu boyu önde gittiği için en fazla bir hafta daha bekleriz yoksa iyice irileşir doğuramazsın sezaryene almayalım dedi 😓
Yesimmmmmm monaroza benım bu gece sancım oldu gittik hastaneye 1 cm açılma var nst sancı cıktı eve geldım alttan muane etti gerçekten cok korkuyorum bağırdım cok🙈
monaroza Yesimmmmmm Benimde 2 cm açılmam varmış dün muayene oldum daha ama sancım çıkmadı 🤭 sizin adınıza da çok sevindim inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🙏🏻 🌸 Doğum yaparsanız bana da dua eder misiniz ismim sema artık bana da gelsin bi sancı 🙈☺️☺️
Yesimmmmmm monaroza monaroza bende bekliyorum şuan bi tık yok daha tabikide tüm hamilelere allahım yardımcımız olsun 🙏