medineckr 8 haftalık gebeyim ağzım sürekli sulanıyor dakika da 10 defa tükürmek zorunda kalıyorum normal yaşantımı çok etkiliyor bu durum allah rızası için bunu durdurabilecek birşey biliyor musunuz
Aryam-15-15 medineckr durdcak bisey bilmm de cnm ilk zamanlar cok oliyor 6 aya girdim halen ara ara oliyor bna cnm
Nura6 medineckr benimde çok fazla oluyodu ve artık tükürükten dolayı midem bulanmaya kusmaya bile başlamıştım şuan 15 haftalık biraz duruldu ben naneli sakız çiğniyordum sürekli
medineckr Aryam-15-15 mide bulantımı da tetikliyor tükürükten ötürü artık kusmaya da başladım doktora danıştınız siz acaba bu konu hakkında
Aryam-15-15 medineckr kesnkile bnde oliyor sabah midem bulanica istemzice tukresim geliyior cnm sorcam doktorma iste bugun bi bilgi alrsam burda paylaşrim senle
Meleknur0721 Bende de çok fazla oluyordu.. Ama kullandığım ilaçtan dolayıydı decavit kullanıyorum bırakınca geçti
medineckr Meleknur0721 folikasit kullanıyordum 1 haftadır onu da kullanmıyorum artık yani şuan kullandığım herhangi bir ilaç yok ama tükürüğüm ağzımın için açık bir çeşme gibi
Nura6 medineckr tabiki beni rahatlatıyodu en azından sakız tadı oluyodu ağzımda yoğun bi tükürük yerine
Nura6 medineckr bana iyi gelmişti çikolata yeseniz biraz o biraz daha kurutur sanki 🤷♀️ Her yolu denemiştim 🤷♀️
medineckr Nura6 rabbim size bağışlasın cinsiyetle alakalı da oluyormuş bu durum öyle bi kaç duyum aldım ondan ötürü sordum size cinsiyetini
medineckr Nura6 evet çevremde bir kaç kişi de böyle bi durum yaşamış erkek olunca oluyormuş dediler çok bağdaştıramadım ondan dolayı size sormak istedim