Melisacaaglar 10 haftalık hamileyim sunana kadar gittiğim hastaneden memnundum ki taki bu gün doğum ücretini öğrenene kadar 4750 nedir allah aşkına ya ? Mecburi olarak doktor değiştireyim diyorum Antalya’da önerebileceğiniz doktor ve doğum ücretleri nelerdir ?
Hayat_2019 Melisacaaglar canım istanbulda normal 2500 zorunlu sezeryan 3750 isteğe bağlı sezeryan 4500
Funda-05 Hayat_2019 isteğe bağlı olunca verilen hizmet katlanıyor galiba bu kadar farkta saçma yani..
Funda-05 Sezeryan oranını düşürmek için bir politika olabilir belki ama hiç etik değil bence isteğe bağlı olunca fiyatın bu kadar artması
Elbiiiii Melisacaaglar aaa bende oraya gidiyordum ümmühan hanımaa ama doktorum lara anadolu hastanesine geçince bende arkasından gideceğim
Melisacaaglar Elbiiiii Anadolu’nun muayene ücretini 175 lira diye duymuştum gittiğinizde bilgi verir misiniz
Elbiiiii Melisacaaglar bende ilk defa özel lara anadolu hastanesine haftaiçi gidicem öğrendiğim an yazarım burdan canım 🥰
Elbiiiii Melisacaaglar mrblar canım hastaneye gidince bilgi verrmisin demiştin bugun gittim lara anadolu hastanesine giriş 215 tl doğum ücreti 4500+250 korona testi toplam 4750 normal doğum ve sezaryen aynı değişmiyormuş refakatcıyla birlikte 2 gün boyunca yatış çocugun topuktan kan alma sarılık testleri paketin içinde bilgin olsun🥰