Meis Haticecakirr Haticecakirr gözünüz Aydın canım darısı da bana inşallah yeni test aldık bi kaç gün sonra tekrar yapacağım 😍 inşallah benim ki de pozitif çıkar 😇
Bfduam Hatice35 postunda da tebrik etmiştim, yine ediyorum, hayırlı olsun, sağlıkla yavrunu kucağına alırsın inş.
Hatice35 Bfduam sağol canım Allah razı olsun inşallah vardır daha kan testi falan yapmadım varsa inşallah sağlıklı bir gebelik olur Rabbim size de olmayan herkese nasip etsin 🤲🤲
NE02 ozlmblm bende görüyorum hatta bugün babam rüyamda diyoki hamileymişsin doktor öyle söyledi diyo 😂 elinde de minicik çoraplar hediye almış hamileyim diye rüyamda 😇😚
Ceylan123456 Kızlar 26 ocak adet tarihim 15 ocakta yumurtlamam oldu değerlendirdim Allah nasip ettiyse hamile kaldıysam kaç gün sonra belli olur hamilelik
NE02 Ceylan123456 bence adetin geciktiğinde en net belirti 8 günde filan mı ne dölleniyomuş 15 güne kadar ancak galiba yanlış bilmiyorsam 🙂
ozlmblm NE02 Ayy inşallah rüyamız daki gibi hamile oluruz benim göğüslerim hassas olmaya başladı şişme var ve ağrıyor
Akrepbebek Nurkose03 kız silik çizgi pozitif dikkat et sen kendine ne kadar var adetine bende 1 gün gecikti yaptım silik çizgi cıktı cuma doktora gidiyorum