221120 12beyazgolge bugün tekrar test yaptım biraz daha belirgin çıktı testlerim, ovulasyon testimde koyu çıktı :) öyle bakalım. Bel ağrısı çok fazla
12beyazgolge 221120 hic sorun degil😄 cokk sevindkm kan vericekmisin bel agrin nasil bu arada kuyruk sokumun mu agriyor
221120 12beyazgolge kuyruk sokumu da ağrıyor her yeri ağrıyor sanki ya, yarın vercem testi inşallah ama sanırım çarşamba günü sonuç çıkar
Akrepbebek 12beyazgolge ettim canım hep dualarımdasiniz. Inş sizlerinde böyle güzel haberlerinizi alırız
maviyasemin Akrepbebek hayırlı uğurlu olsun sağlıkla sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah 🥰 maşallah darısı tüm isteyenlerin başına
[silindi] Akrepbebek ayyy gerçekten mi 🙊🙊😍😍😍 çok sevindim yaaa maşallah nolur dua et bize de benimde 10 gün kaldı reglime 🙈 inşallah bu ay boş geçmem 🤲🏻 çok tebrik ederim tekrar 😘😘🌸
Akrepbebek [silindi] etmem mi ilk duam sizlereydi Rabbim inş bu ay sana sağlıklı bir evlat verir. Hem sana hem tüm bekleyenlere Allahım sana o duyguyu tattirsin inş 🥰tebrik mesajların için teşekkür ederim canım
Meis KıZlar uygulamada gebelik 4+1 diyor bugün regl ilk günüydü olmadım ağrım falan var ama diğer adet belirtileri yok test yaptım sabah negatif çıktı 😓acaba biraz daha bekleyip tekrar mı test yapsam batmalarım var kasıkalrda ve uykum arttı bu aralar 😇
EsrSvm Meis Bence bekle canım Eğer 1 hafta içinde adet olmazsan yine yaparsın.İnşaallah gebelik vardır 🤲🏻❤️
Haticecakirr Meis canım çok yakınız benimde testte negatif değil gibi bişey çıktı orası karalanmış gibi ama net çizgi de değildi aynı gün içinde kan testi verdim testte çıktı kan testinde belli olur beta düşük olduğundan evdeki testte kesin sonuç vermedi