ozlmblm ozlmblm benim bu ay adetim 3 ocak oldu adetin başlangıcından sayarak 8.gun başladık bir gün ilişki olup bir gün olmadi bu ay da öyle denedik bu ayın 28de tekrar adet olmam gerek bakalim bekliyorum
Royem62 ozlmblm benimde 29u adet günüm adet olacakmşım gibi ağrılarım var belim de ağrıyor sürekli iştahım açık maşallah bu aralar birde gaz var sürekli inşallah hamileyimdir aylardır bu günü bekliyorum
ozlmblm Akrepbebek 6 aydır deniyoruz eşimin sperm sayıları düşük çıkmıştı 1 ay sonra doktora gitti sperm sayıları yükselmiş belki de ondan tutmadı diyoruz bu ay gün aşırı ilişki yaşadık inşallah tutmuştur
ozlmblm Royem62 ayy inşallah olur benim ağrıların falan yok hiç ama iştahım çok sürekli yeme isteği var kaç aydır deniyoruz olmuyor insallah bu ay olur
Deryaaa1 İnternetten test siparişi verdim. Gelmedi gitti kaç gündür🤣 zaten bu ay beklentim yok ama gelsin yapayım yoğun sporuma devam edeceğim😁
Ayse_cicek İnsan sürekli kendini dinliyor böyle bekleyince🥲 adete daha 10 gün var, zaman hiç geçmeyecekmiş gibi :(
Bebegimibeklerken1 Nurkose03 ben 7+5 hafta Lik hamileyim Allah isteyen herkese nasip etsin☺️ buarada hiç beklemedigim zamanda oldu normal adet olucakmis gibi belirtilerim vardi
Royem62 Bebegimibeklerken1 benimde şimdi öyle adetime de daha 10 gün var birde aşırı duygu yüklüyüm herşeye ağlayasım geliyor
Akrepbebek [silindi] maviyasemin PurpleTail kizlar test yaptım silik çizgi cıktı hamileyim. Rabbim isteyen herkese eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin.. bi masaallahinizi alırız 🥰🧿🧿
12beyazgolge Arkadaslar sol bacak arkasi agiran oldumu gebelerimizde var bilenler varsa cevaplayabilirmi
Royem62 ozlmblm birde böyle aşırı duygu yüklüyüm sürekli bir ağlamaklı halim var dokunsan ağlıycam gibi geziyorum sürekli
Fatoss07 Gizemnursu Gizemnursu benim de seninle aynı ben de duyduğumda sasırdım daha 4 gün oldu öğreneli
ozlmblm Royem62 inşallah güzel haberler alırız kızlar hepimiz ben biraz araştırdım çok üstüne düşersen olmuyor cunki biz kadınlar stres yapıyoruz neden olmuyor diye akışına bırakmak lazımmış doktorlar öyle diyor ama gel gelelim takmadan yapamıyoruz malesef 🙂
Ayse_cicek Royem62 benim de tam 10 gün kaldı, sağ tarafımdan yumurtladım bu ay onu biliyorum ya ondan mıdır nedir sağ tarafımda bişeyler hissettim hep hsonu, arada bi sanki ağrı gibi de oluyor, psikolojik muhtemelen bunlar.. beklemek çok zor 😢
Ayse_cicek Royem62 haberleşelim bat aynı ikimizin de , pazar günü erken gebelik testi yapsam mı diyorum
NE02 Ayse_cicek bende de oluyo ya iğne batar gibi mi seninki? kasıklarıma batıyo filan 😏 sonra geçiyo ara ara oldu bu aralar bana da 10 gün filan var
Royem62 Ayse_cicek ben bugün yaptım norml test negatif en doğrusu adet günümü beklemek sen bi dene istersen şansını