Irmak-00 Kızlar merhaba bugün 20+3 olduk doktor kontrolümüz vardı toplamda 6 kilo aldığımı söylediğimde doktorum kızdı ve en fazla şu zamana kadar 2 kilo almalıydın dedi siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Mdnyldz Irmak-00 🙈ben 17 haftamın içindeyken 7kilo almıştım şuan 19.Haftamdayım hala en son doktorumun ölçtüğü kiloyu koruyorum. Ama bana da 17.haftamda 25 .haftanda olamn gereken kiloya ulaşmışsın epey hizli gidiyorsun tabiiki diyet yap demiyorum Ama daha sağlıklı beslenmeye ozen goster demişti 😩🙈
Gull_94 Irmak-00 ben 6 kılo almısım 56ydm 62 olmusum 4 haftda ama doktrmda kızmadı yemek cok yıyen bırıde deglm hıc olamadm ama hamıleyken bana resmen su ıcsem kılo olark donuyo keske bana deglde bebege yarasa ama ne yersm yıyım kılo yapıyo bana 😏
Cansuu-tr Irmak-00 son aylarda cok kilo alınıyor dikkat et mutlaka ve ne kadar dikkat edersen o kadar rahat geçer son ay ve hatta dogumun😇
biranneden1 Ben 22 haftalık oldum 4,5 kilo aldım . Ya ben bu 30 haftalık oldum ama hiç kilo almadım dşyen şnsanra şalıyorum . Senşn de botmal bence kilon . İllaki alınıyor . Ben dikkat etmeme rapmen şimdiden 4,5 almışım
biranneden1 Ben 22 haftalık oldum 4,5 kilo aldım . Ya ben bu 30 haftalık oldum ama hiç kilo almadım dşyen şnsanra şalıyorum . Senşn de botmal bence kilon . İllaki alınıyor . Ben dikkat etmeme rapmen şimdiden 4,5 almışım
Gull_94 Irmak-00 ben 52ıke hamıle kaldım 😂yanı almısım 10 kılo ama yapack bıseym yok tatlı hıc yemıyorm ekmek vs aram yok zaten 3ay bulantdan bısey suremedm agzma ama almısım yanı bende ınanamadm ama su ıcınce kılo alıyorm lafına ınanıyorm bu sefer bugun bebegn kılosunu sormayı unuttm ama ıdetaylı var haftya orda sorarm kılo mesleesınıde bı danıscam bebısler saglıklı olsnda ben o kıloyu her turlu verıyorm zaten😂
Senayyalcin Irmak-00 Ben 25+1 hala 2 kilo aldım sadece yememe içmeme dikkat ediyorum çünkü o kilolar evet doğumdan sonra gitse de gereksiz alınanlar kalıyor
gel_artik_bebegim Irmak-00 kilolu biri misin eğer kilon varsa 1. trimesterde hiç kilo almaman ikinci trimesterde 3 kilo alman 3. trimesterde de 6 kilo falan alman gerekiyor ama zayifsan böyle bir sıkıntı yok biraz daha fazla alabilirsin bana doktor bu sekilde söylemişti