MerveKzy canım beni gece 12 de aldılar ameliyat bitmiş odama geldim o zaman uyanmıştım arası tam ne kadar bilmiyorum 45 dk 1 saat falan sanırım narkozdan hemen çıkamıyorsun evet ama benim şöyle bi durumum oldu bebeğin 35 haftalık doğduğu için hemen yanıma vermediler erken doğacağı belli olduğu için sabah çocuk doktoru kontrol etsin kararına göre verelim dediler gece ben kendime gelmekle uğraştım açıkçası o halde bakabilir miydim bilmiyorum çünkü beni doğuma acil aldılar gün vermediler kontrole gittiğimde alındım o yüzden sonda vs takılmadı doğumdan sonra o serumların etkisiyle gece çok tuvaletim geldi yatarken de yapamadım ağladım beni kaldırın diye onlarda olmaz altında bez var ona yapabilirsin dediler yani planlı olunca bence böyle olmaz benim görümcem de genel anestezi ile yaptı ama onunki planlı oldu sonda vs takıldı gayet rahattı kendine geldi hemen bebeğini emzirdi dikişlerde ağrı illaki oluyor ameliyat bu sonuçta ama bebeğini gördüğünde herşey geçiyor belki ben hemen görmediğim için böyle oldu sabah getirdiklerinde ne ağrı kalmıştı ne sancı