Mrves Smyyeakyldzz00 yani kendisinden duyman tabiki daha iyi olur.. Bende duyduğumda kendisine sormadan inanmak istemedim haliyle. Sende haklısın🙋🏼♀️
Smyyeakyldzz00 Mrves yanii inanmak istememek değilde hayal kırıklığı oldu resmen çok içime sinnmişti. Son kontrolüme gitmek istiyorum ikili test yaptırıcam.
Mrves Smyyeakyldzz00 bende ayrıntılı test yaptıracağım ona da karar veremedim kime gideceğime.. Çok zor işler gerçekten🤲🏼
Oztrksena Mrves ayrıntılı ultrason için medicalpark sebiha hanımı öneririm asırı ayrıntılı ve dikkatli bakıyo sonradan tekrar kontrole çağırıyor 15 gün sonra gözünden kaçan herhangi bir sey olmasın diye bastan sona kadar tekrar inceliyor
BurcuP Oztrksena ben de sebiha hanıma gittim ben de öneririm ayrıntılı için. Doktorum Ahmet coşkan özel Medar hastanesi- Gölcük’te
Eecnr Kosemen54 merhaba cihan hastanesi Betül hanıma gidiyorsunuz galiba bende ona gidiyorum ikili tarama testi yaptirdinizmi? Hastanede fiyat nedir biliyormusunuz?
Kosemen54 Eecnr Evet ona gidiyorum. Ama ben yaptirmadim 😊 isterseniz cihan hastanesini arayın müşteri hizmetlerine sorabilirsiniz fiyatını
Kosemen54 Eecnr ben gerek görmedim ben yaptırmayinca betül hanim o zaman detayli ultrosana gir dedi bende alikahyaya randevu aldjm sonucu betül hanima attim sizde isterseniz oyle yapin😊
Eecnr Kosemen54 evet olabilir çok yardimci oldunuz😊 ilk hamileligim o yuzden pek tecrubem yok hep soruyorum☺️
KmrlMrve Kızlar yüzyıl hastanesinde Seher Çınar’a giden var mı Tunceli’de yim 35 haftalık bu hafta doğum için kocaeline gelicem kayınvalidemler o doktoru bulmuş nasıl sizce ? Doğumuma az kaldı baya
Nlfrylmz KmrlMrve Seher Hanıma gitmiyorum ama Gebze’de çok fazla rağbet gören bir doktor. Ben randevu almaya çalıştım fakat boşluk bulamamıştım. İlgili bir doktor olduğunu orda çalışan bir personel önermişti bu doktoru.