Dorukegeninannesi Kızlar erken sünnet ettirmek istiyorum bebeğimi ama eşim olmaz diyor bu konuda ne düşünuyorsunuz
mercimeginanne Dorukegeninannesi bnmde erkek olsa bende doğum sonrası yaptırcaktım. Hem hareket etmedikleri için hemde daha çabuk kolay iyileşme oldugu için düşünüyordum. Arkadaşım yaptırdı hiç zorlanmadı. Psikolojik olarakta en iyisiymiş
Doruktoprak Dorukegeninannesi ben ilk oğlumu 5.5 aylıkken yaptırmıştım aslında daha erkendi niyetim denk gelmemişti şimdi 2. Bi oğlum daha olcak nasipse inşallah 2 şubatta onu 3 aylıkken düşünüyorum hemen çok rahat oluyor iyiki erken yaptırmışım büyük oğlum 6.5 yaşında arkadaşlarından duymuş olcak ki anne bende sünnet olcam ben korkarım diyor mesela en güzeli aklı ermez hatırlamzken..
Aylayla Dorukegeninannesi bizde basip olursa 20 günlüklen sünnet ettiricez hem iyileşme süreci daha kolay hemde hiçbişey hatırlamıycak benim oğlum yedi yaşında olmuştu çocuğum çok zor oldu şişti kanaması oldu üstüne birde su çiçeği olmuştu kötüydü yani şimdi eşim kendi dedi hatta doktoru bile ayarlamış kendisi
Azrece123 En guzel ı ve sagşıklısı o bende 20 gunluk Ken yaptıracağım hem saglık acısından hem bebegın aklı ermeden yaptırmak en dogru olan bezlıyken kendi çişiyle cabuk ıyilesir