Esranuroren Benim de ilk çocuğum 11+3olduk daha belli değil kız erkek önemli değil sağlıklı olsun da ben ne kız ne erkek hissediyorum sizdede oldumu yoksa tek bnimmi boyle🤍😔
Husnagzkzl Esranuroren bende 11 haftalık ama erkek hissediyorum birinci hamileliğimde kız hissettim kızım oldu hayırlısıyla kucağına alayım kız erkek fark etmez tabii ❤️
Aslhn8992 Esranuroren bende 8+1 bende kız ya da erkek hissetmiyorum tek duam sağlıklı olması ama çevremin %70 erkek hissediyormuş 😅 bakalım hayırlısı olsun
Fatmanur-3 MervErdo Geçen yıl 2020 hep erkek duydum ama kızda duydum bence yarı yarıya doğuyor her yıl ben öyle düşünüyorum. Bakalım biz 9 haftalığız biz ne tür bir bebiş olacağız ☺️😂♥️
karanfilll momy853 ben Çin takvimine göre yaptım kız çıktı. Şuan 20+0 haftalık olduk ve erkek bekliyoruz. Bence tesadüfi bişey ben zaten inanmazdım öyle şeylere arkadaşım yaptı banada. Doğru çıkmadı.
Kubraergl MervErdo Benimde 17 haftam oğlum olucak inşallah 2021 erkek senesi dediler 😂♥️Doğru olabilir
Saimglfrt44 Benim de 14 haftalık bebeğim doktor büyük ihtimal erkek dedi ama daha belli değil hayırlısı ile sağlıkla olsun bebişlerimiz inşallah 🤲😊