TubaNurKarasu canım benim lütfen kendini bırakma dediğim gibi öncelikle bu bebeği doğurmaya eminmisin down sendromlu bile olsa her şeyiyle kabul ediyormusun o soruyu kendinize sorun ve o şekilde aminiyosenteze gidin, fetal oranın baya iyilerde incelenmiş canını sıkmak istemem ama kim ne derse desin bi tanı testi buda emin ol içimde kötü bişey hiç olmadı sen yazdığından beri, ama sakın 16. Haftandan önce aminiyosıvısı aldırma ben internette çok araştırdım haftası 16 dan sonrasına öneriliyo ama bazı doktorlar küçük hastalarda bile almak istiyo o biraz riskli diye biliyorum, sana ümit vermeyi inan çok isterim ama sonrasında ümitlenip sonuç yine aynı çıkarsa 2. Kez kahrolursun ve inan ben o aminiyosentez sonucumu öğrenirken kendimi o kadar kötü sonuca hazırlamışım ki herkes ümitlenme en kötüsüne hazırlıklı ol ki duyunca bi kez daha kahrolma demişlerdi ve sağlıklı sonucunu duyunca düşüp bayıldım elim ayağım tutmadı o kadar zormuş ki bi annenin en kötüsüne kendini hazırlaması o an öğrendim ama allahtan ümit kesilmez bitanem hep dua et ben dediğim gibi dualarla yatıp kalktım ve biliyorum zor bi karar ben istemesemde eşim zorlamıştı beni aminiyosentez için ama iyiki yapmışım kafamda soru işaretim kalmadı ama oturup en doğrusunu düşün lütfen her an yaz hep yanında olurum ararım sorarımda inan seni anlıyorum yaşayan bilir bu günleri