TubaNurKarasu çok geçmiş olsun rabbime sığın canım kendini bırakma hemen lütfen ben de sen gibi oldum cuma günü gelmişti sonuç araya hafta sonu girince elim kolum bağlı sadece ağladım şimdi hala o günler film şeridi gibi gözümün önünden geçiyo ve hala ağlarım ama ben hep rabbime sığındım inan okumam gereken sureler bile rüyalarıma girdi bu süreçte bol bol dua et yasin oku her gün ali imran suresi girmişti rüyama benim onu oku cuma günleri fırsat bulduğun her an, aminiyosentezi ben zonguldakta paralı yaptıracaktım canım ama kar o kadar çok yağıp yolları kapatmıştı ki sadece ankaranın yolları açıktı rabbim bana yol göstermişti sanki zaten hastanede beni anlara şehir hastanesine yönlendirdi perinatolog baktı bebekte hiç bişey yok nasıl böyle bi sonuç geldi dedi gün içinde hemen sıvıyı aldılar o kadar ilgililerdi ki iyiki özele gidip dünya para saymadım dedim işlem sıradında bile göz yaşları döktüm ve inan ben o testi yaptırdım kar eridi gelin dedi zonguldaktaki doktor arayıp ama ben çoktan yaptırmıştım rabbim sana yol gösteriyo zaten inan o yoldan git tereddüt etme sakın, ben ilk öğrendiğimde doktorum aminiyosentezi yaptır dedi hıçkıra hıçkıra ya bebeğime bişey olursa o çok riskli dedim bana önce karar ve böyle bi çocuğa bakabilirmisin sonra yaptır sonuç öyle çıksada üzülmezsin kendisi düşmüş olur demişti herkes olumsuz konuşuyodu ama ben hep inandım hatta hiç istemedim yaptırmak ama eşim aldıralım sıvıyı dedi şükürler olsun bol bol dinlendim su içtim yattım işlemden sonra bi tuvalete gittim 2 hafta boyunca bem çok ağlayıp kendimi kastığım için ağrım oldu ama korkma sende bi karar ver balım napcana ve ona göre hareket et, ikili sonucun nasılsı hangi firmada yaptırdın testi, senin için hep dua edicem inan bebeğin için allahım iyi haberleri almayı nasip etsin inan yanlış bişey yazdıysam kusura bakma o çaresizliğini o kadar iyi anlıyorum ki o 15 ocak günü ilk sonucu öğrendiğim gün mıh gibi beynimde şuan bile ağlıyorum senin için yaşadıklarım için zor biliyorum ama bebeğin için sağlam dur nolursun