Cankuzusu canım ben ankara şehir hastanesinde yaptırdım çok ilgiliydiler ve hemen eve gidip yattım 2 hafta hiç kalkmadım yerimden ihtiyaç halinde kalktım bide korktum bebeğime bişey olursa diye canımda acıdı kendimi çok sıktım çünkü ama kısa bi işlem evet, ben hiç istemedim yaptırmak sonuç öylede çıksa evlat benim evladım vazgeçmem doğunca kötü bişey olup sakat kalmıyca ne malum dedim hep kendime de herkesede çevrem eşim ısrarla yaptır dedi hala kapının önüne geldik istemiyorum ben her şeyine razıyım dedim ama eşim çok ısrarcıydı bu konuda o sebepten yaptırdım tabi yine senin kararın kuzum benim bebeğime bişey olmadı o aminiyo sıvısından sonra düşseydi napardım hala aklıma geliyo bebeğime baktıkça sapa sağlam mış gerizekalı bi test yüzünden neler çektim hadi düşseydi bebeğim sapa sağlam kızımdan olacaktım diyorum hep ve inan senin bebeğinin de hiç bişeyi yok benim 2li taramam 1:350 çıktı diye yaptırdık serbest fetal oranım %5 di yanıldı bide 21 olan down testi asla yanılmaz ama diğerleri yanılır dediler bana o bile yanıldı, bak normalde takılmam git yaptır derim ama sana karşı içimde bişey oldu kuzum boşuna karnındaki cana onu yaşatma evladın sapa sağlam senin dinleme doktorları onlar hep korkutuyo ama yinede ben karar veremem senide etkilemek istemem ama ne biliyim