fpkprensesim tugba9293 canım senin riskine ne hiç konuşamadık seninle fetal dnayı nerde yaptırmıştın ?
tugba9293 fpkprensesim bgırsk parlklıgı ile böbrek genişlmesi vardır . prlkalık azlmya başldı. veracity yptırdm
Cansuu1706 fpkprensesim kalbini bozma canim benim ne olursa olsun o senin bebegin Rabbim nasip etmis ins saglikla alırsın kucağına 🙏
fpkprensesim Cansuu1706 teşekkür ederim canım 🥰 aminiyosentezi yaptırdım ben bebişim sağlıklı çıktı fetal dna yanıldı benim yani çok nadirde olsa yanıldı şükürler olsun🥰
fpkprensesim tugba9293 kaç haftalıksın canım ? Banada kafasında kist var dedi bi doktor baya büyük bu geçmez dedi başka doktora gittim o çok büyük değil ama var haftan ilerledikçe belki geçer dedi yine inanmadım başka 2 doktor ve perinatoloğada göründüm onlar kist falan göremedi çok üstünde durdum çok doktor gezdim ama 2 doktor nasıl ne gördü inan bilmiyorum sağlıklı bebeğime neler dediler neler benimde kalbini bozma yani bana şuanki doktorum o kapalı bi kutu biz gördüklerimizde bile yanılabiliyoruz inan moralini bozma güzel bi hamilelik geçir demişti bu süreç bana zehir olunca doktorum sağolsun hala moral verir bana
Buse_124 fpkprensesim ben sizin durumunuzu çok merak etmiştim ama sonucunuz temiz gelmiş inanın sevinçten ağladım Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin o kadar sevindim ki adınıza Rabbim sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin bizlere de dua edin insaAllah
fpkprensesim Buse_124 allah razı olsun bitanem rabbim kimseye bu günleri yaşatmasın ah ne zor günlerdi kimseyi evladıyla sınamasın hepimiz sağ salim kucağımıza alalım hayırlısıyla evlatlarımızı 🙏🏼 Gözünden dökülen her yaş için allah bin kat razı olsun 🙏🏼
ALZEHi Merhaba bnmde bebeyimin kalbinde parlaklik cikti detayli ultrasonda doktor genetik rahatsuzliginiz yoksa gecer dmisti cok sukir bir rahatsizligimiz yok basina gelen varmi bilgi alabilirmiyim
fpkprensesim ALZEHi canım o geçiyo zamanla diye biliyorum ben bizim arkadaşada miğdesinde pıhtı var dediler bebekte hiç bişey yoktu şimdi 2. Ye hamile yine pıhtı var demişler kız bu defa takmadı bile inan, sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim🙏🏼
tugba9293 fpkprensesim canım şuan parlaklık azaldı . 22 haftayım . fetal dna da temiz geldi içim rahat suan için . tüp bebek oldugı için doktorlar amnşyosentezi önermemişti ztn bana .
fpkprensesim tugba9293 üstünde çok durma zaten canım bak azalmış bile böyle şeyler hafta ilerledikçe geçiyo zaten inşallah tamamen geçmiş olur bi kaç güne 🙏🏼
Kubra2721 fpkprensesim hikayenizi aglayarak okudum cok sevindim guzel sonuc almaniza. Sizin gibi darda olan tum anneleri feraha cikarsin rabbim. Bende ikili test sonucumu bekliyorum bir doktor ense kalinligi gordu biri goremedi. Umarim guzel sonuclar aliriz hepimiz
fpkprensesim Kubra2721 amin inşallah allah razı olsun herkesin evladını sağ salim sağlıklı bi şekilde anne babasına bağışlasın 🙏🏼 Üzülmeyin kalbinizi hiç bozmayın inşallah hayırlı haberler alırsınız🙏🏼
Ayle2- fpkprensesim fpkprensesim ablamın bebeğine doğana kadar down sendromlu denildi bütğn testleride yapıldı çok şükür doğdu çok sağlıklı o yüzden dua edin test sonuçda yanılma payı illaki vardır