mommyjean Merhaba kızlar 1 yıldır göğüs ucumun çevresinde kıllar çıkıyor. Hormon testim de sıkıntı çıkmadı pcos da yok. Benimle bu durumu yaşayan başka kimse var mı nedeni ne olabilir acaba. Bu arada çocuk ve hamilelik yok şu an.
Buketkucuk mommyjean daha önce yok muydu canım? Mesela benim daha önceden de tüy şeklinde çok küçük vardı, hamilelikten dolayı hormonlar gereği büyüdüler ama çoğalmadılar
Busra34ybg mommyjean bende de küçük küçük olurdu ama aldıktan sonra çoğaldı malesef 😒 şimdide göbeğimde var bu gebelikten dolayı ama kalıcı olur diye korkup almıyorum gebelikten sonra dökülür diyorlar bide onla uğraşamam 😂
mommyjean Ayseguldt evet aynen çok kötü duruyor ama sürekli cımbızla alıyorum. Acaba emzirenler ne yapıyor bu durumda
mommyjean Busra34ybg benim göbeğimde önceden beri var şampuandan mı saç için kullanılan yağlardan mı bilmem daha da arttı hem belimde hem göbeğimde ama öyle çok çok kötü durmuyor. İnşallah canım seninki bariz gebelikten geçer yani
minik_kalbim mommyjean canim bende de var bi iki tane hamilelikten beri yok oldu sanki çok çirkin duruyor orda biliyorum 😂
minik_kalbim mommyjean yani göğsun ucundaysa bilmiyorum ama benim ki kahverengi alanda yine ama yukarda kesiyordum ben.
DaisyMom mommyjean bende de var evlenmeden once varmiydi hatirlamiyorum.Kahverengi halkanin etrafinda 4,5 tane cikiyor cimbizla aliyorum 😂artik alisman lazim her yerimizde cikiyor 😂
bsra1321 Malesef var, ben de sinir oluyorum. Önceden beri tüydü, hata yapıp cımbızla çektim kıl a dönüştür. Çoğalmadı ama beni de rahatsız ediyor çok, doktora sormadım
Ayseucn mommyjean benim de bir kaç tane çıkmıştı ve çoğalmıyor ama uzuyordu östrojen yüksek çıkmıştı ama peşinden hamile Kaldım
ahemsiree mommyjean merhaba aynı durum bende de var ve aldıkça çoğalıp kalınlaşıyorlar maalesef. Hormonal bi bozukluk yoksa sebebi genetik faktördendir, doktor benim için öyle demişti