melmural Sevgili anneler bebek arabası arıyorum kullanımı pratik kullanışlı bir araba istiyoruz önerilerinizi bekliyorum 🌸👋
BurcuLice melmural ben civilde gördüm bir tane de adını hatırlamıyorum onu alıcam kahve rengi hoş kullanışlı pratik
Buketkucuk melmural kabin boy bebek arabalarını öneririm kime sorsam onu öneriyor en pratik en hafif ve kullanışlı arabalar onlar
Purpura26 melmural Ben de burda bekliyim travel istiyordum çok hantal ve ağır geldi. Kabin tipi ama pusetli olanlara sıcak bakıyor gibiyim şuan
Purpura26 Buketkucuk melmural Mağazada bu modele baktım hem çok hafif hem kabin boy oluyor puset çıktıktan sonra. Bir inceleyin derim yeni ürünmüş
hanibazen Vallahi dün aldım umarım iyidir. Kanz elephant aldım travel olmasına rağmen hafif bir araba sanırım yorumlar o yöndeydi hep
Busra34ybg BurcuLice huggy egg ve Kraft leon ikisi arasında kararsızım bende tavsiye üzerine ikisinde iyice araştırıp birinden birini alıcam sanırım kullananlar çok tavsiye ettiler rahat sürüşü pratik hafif dediler bakalım
Melennnk Bende arayıştayım arkadaslar. Travel sistem agırlıl vs kullanım zorılupundan dolayı önermiyolar. Bi tane alıp 3 yaşa kadae kullanmak istiyorum evimde yer yok
hanibazen Melennnk normalde travellar hep 12 kilo civarı. Benim aldığım 8-9 kilo yazıyodu gelince inceler tekrar yazarım isterseniz.
edasaribek YOYKO ultimate travel sistem bebek arabasini aldim cok guzel tas gbi bayildim hepsi buradada suan indirimde ben siyah aldm
Melennnk hanibazen çok sevinirim. Teşekkürler bide travel kaç yaşa kadar kullanılıyor bilginiz var mı
tinymom Bende bi bulamadım tam kafama göre 😀 tek tuşla çift yönlü kullanılması önemli bi özellik mi sizce
Fatoscum Joie litetrax 3 veya 4 olanı alıcam sanırım,en kullanışlı o geliyor şuan ama yine de kararsızım🤔
Ftmklbk melmural bende daha yeni aldım. Sunny baby icon travel sistem. Yorumları çok iyiydi üstelik fiyat performansı da harika. E bebekten aldım. Açılıp kapanması çok kolay. Tek elle kapatabiliyorum. Videolarını izlemenizi tavsiye ederim. Puseti aynı zamanda oto koltuğu sertifikalı.
Purpura26 melmural https://www.sunnybaby.com.tr/viper-travel-bebek-arabasi-gri.html Mağazada baktığım buydu. Daha diğer sitelere düşmemiş yeni ürün kadın 15 gün oldu çıkalı dedi. Yine gidip bir Mağazada bakmanı tavsiye ederim.