Nailiya havva0917 adetinizden hemen sonra hamile kaldiysaniz kiz amma hamileliginizi ocakta bildiyseniz erkek 🙏🏼
Gamzeakd Gulsen4224 canım bana erkek demiştin ya 🙈 kız çıktı benim ki zaten bir oğlum vardı sağlıkla gelsin ama içimden geçen ve rüyalrımda daki gibi kızmış doktorum kesin dedi baya gösterdi bacak arasınıda 🌺
Gamzeakd Nailiya bana bir tek siz kız dediniz burda sorduklarım erkek dediler . Siz bildinizzz bugün öğrendim kızımız olacak inşallah çok teşekkür ederim🌺 . Zaten hep kız bebek görüyordum rüyalarım da 🥰
Gulsen4224 Gamzeakd çok sevindim senin adına cnm ikisindende nasip etti mevlam sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim anne hissi kuvvetli💕🌸🤲🏻
Gamzeakd Gulsen4224 öyle valla canım çok sağol 🌺😘😘 sana gönderdiğimde küçüktü zaten 12 haftalıktı … şimdi ben bile anladım yani 1 ay bile çok farkediyormuş. Rabbim hepimize sağlıklı herkesin gönlüne göre versin hayırlı evlat olsun hepsi 🌺🌺😘
Gulsen4224 Gamzeakd amin cnm cümlemizin inşallah rica ederim sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🤰🏻😍