Buketkucuk Elifco ilk hissettiğimde 16.haftamdaydım ama ilk güçlü tekmeyi 18-19 haftalarda hissettim ilk gebeliğim🌼
Zehraaa98 Elifco 18 haftalık olduk bugğn tam ama hıssetmıyorum maalesef ılk gebelıgım 3 gun once doktorda gorduk😘
Boncukbeyinannesi İlk gebeligimde 20. Haftada hissetmiştim. Bu gebeligimde 16. Haftadan beri hissediyorum 🤗
Gizemburak35 Ebrumihrimah bizde 19 haftalik olduk bugun hala hissedemedim. Ilk gebeligim insan biraz endiseleniyor.hayirlisiyla bi hissetsem😍
Nanelisekerr 16 da cok hafif pıt pıtlar hissetmistim simdi 20+4 olduk tekmeleri hissediyorm ama hala güçsüzler :)
Gizemburak35 Nanelisekerr sağda mı solda mı onu hissedebiliyomusun peki? Benim ilk gebeligim 19+0 hissedemedim daha😅
Elifco Nanelisekerr ben hala düzenli hissetmiyorum 22 haftalık olduk kilolu biri de değilim elimi koyunca hareket ediyor gibi geliyor
Ebrumihrimah Gizemburak35 benim de ilk hamilelik acaba niye hissetmiyorum diye telaş yapardım dün çok şükür hissettim 2 defa 🙏 içimden birşey kaydı gitti ben sağ tarafımda hissettim 🤭
Melikeolc Gizemburak35 ay evet ya bende öyle neden hissedemiyorum diye korku sardı ama normal sanırım 🙈
Nanelisekerr Elifco Ben de düzenli hissetmiyorum ve bebeğin dönüslerini hareketlerini de hissetmiyorum sadece vuruşları hissediyorum galiba ayağıyla itiyor kendini ozaman yani. Günü gününü tutmuyor bazen cok tekme hissediyorum bazen gün içinde hiç olmuyor
Elifco Buketkucuk ben henüz tekme hissetmedim sadece ordan oraya kaydığını hissediyorum o da elimi koyunca
tatlissannee İlk 14 te hissettim oğlumu sadece 1 kere sonra 19. Haftada düzenli olarak hissetmeye başladım😄
erkaninzevcesi Ben resmen 19. Haftaya girdigim gece pit pit hissettim tabi basta ilk gebelikten insan anlamiyor gaz sandim 23. Haftadan sonra disardan belli oldu suan 25. Haftaya gircez masallah beni sert tekmeliyor oğlum 🥰🥰❤️Anasinin kuzusu cok hareketli