Aylndmrll 34.haftamdayım çok fazla akıntım var bu durumu yaşayan varmı karın ağrısıda başladı sizdede böylemi yada yaşayan varmı
Mavimsiii Aylndmrll sorunuzla alakasız ama benden önde deneyımlısınız dıye soruyorum bende 16 haftam bıttı bugün hıc akıntım olmuyor normalmı
nida50 Aylndmrll akıntının rengi ve kokusu alışılmışın dışında değilse içinde olduğunuz durum normal gibi. Ben de 34+3′üm. Normal akıntım arttı ve kasık ve karın ağrılarım oluyor.
Busra3509 Aylndmrll Ben 18 haftalığım Benim de sürekli kasık ağrım ve karın ağrım var akıntı yüzünden
Ebru555 Aylndmrll bense 3 bucuk ıcıyorım ama 1 haftadır benım de artı bazen acaba suyumu sıızıyo diye bile dusunuyorum
minisinannesiiii Bende 27 haftadayım 2 aydan fazladır oluyo 2 kez fitil kullandım ama su gibi akmaya başladı 1 haftadır sızıntı oluyo mu ki ya
Aylndmrll minisinannesiiii su kaçağı doktorumun dediğine göre su gibi akar bacak arandan tutamazsın diyo
Sevyu Bende progestana başladım 4 -5 gündür.. sabah akşam kullanıyorum. Su gibi akıntı geliyor arada çamaşırım ıslanıyor normal mi
minisinannesiiii Aylndmrll teşekkür ederim en iyisi bende bi gideyim korkuyorum ya sağlık ocağına filan gittim daha önce pek ise yaramadı
nida50 Aylndmrll bu haftalarda normal sanırım, yine de doktora danışın. Hem içiniz rahatlar, hem de takibinizi yaptığı için sizin durumunuza göre daha doğru yorumlar. Sağlıkla gelsin bebeğiniz 🍀