ozlemmyy 0101sevo benim aldığımın şapkası pek rahat olmadı canım ya tabi aldığın yere göre de değişir ölçüler belkide
dmrlesra 0101sevo Hastane çıkışı haricinde 0-3 almayın bence.Benim sütümde yaradı bu yüzden gelişimi hep 3 ay önde gitti.Doğduklarında 2 3 aylık bebek gelişiminde oluyorlar.O yüzden alacaklarınız hep 3-6 olsun☺️Sağlıkla büyüsün inşallah🙏🏻
0101sevo dmrlesra baya aldım kıyafet her bedenden aldım açıkçası yani 18 24 r kadar kıyafeti var o yuzden o konuda sıkıntı yaşamayız diye düşünüyorum 🥰 Bizimde başından beri hep önde gidiyor o yuzden ona göre hazırladm kendimi😊
Sahika8989 0101sevo bebegim buyuk al ben 4.5 kg dogurdum o minik seyler olmaz aldigi gibi kaldi tatlim
0101sevo Sahika8989 kıyafetlerimizn hepsi hazır baya aldık her bedenden fazla fazla var bakalm neleri giycez🥰 2 hafta kaldı doğuma 😊
dmrlesra Laylaaaa121212 Ben hiç bir şey kullanmadım normal günlük beslendim evde ne pişerse ama benim sütüm şekerli ve yağlıymış o yüzden bebeğe yaradı.
Senayyalcin Laylaaaa121212 Hayır hep sezeryan olmuyor o nasıl hesaplanıyor bilmiyorum ama 5 kilo ile normal doğum yapan tanıdığım vardı :)
0101sevo Senayyalcin benimde 4 kilo normal dogum yapan tanıdığım var çok sıkıntılı bi doğum geçti ve haddinden fazla dikişi var kız 4 ay oturmadı afedersiniz baya sıkıntı geçti yani tamamen çatı ile alakalı 😊
Sahika8989 0101sevo ay hadi hayirlisi kuzum citcitli olur belki ama digerleri dar gelebilir 🤣 benim kine olmazdi 😂 babasi gibi hem iri hemde uzundu
_aycaccelik mom6565 canım kaşar peyniri ve muz biraz hızlı kilo aldırıyomuş bebeğe burdaki yorumlarda görmüştüm bi kaç kere
Merve8494 0101sevo rica ederim canım hiç normal isteyip tehlikeye atma sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰💙
Merve8494 0101sevo instagramda ekleyen sızsınız galiba manisa da mı yaşıyorsunuz ben şehir hastanesine Serdar Erman a gidiyorum ☺😇
Seval22 0101sevo 4 kg oldu oğlum 17 gün önce yeni doğan kıyafetleri 15 gün giydik ama yenidoğan tulumlarımız hiç olmadı boyumuz uzundu 56 cm şuan 1 3 ve 3 6 giyiyoruz
0101sevo Seval22 Allah bağışlasın maşallah 🥰 Ayaklı tulumlar galiba dimi olmayanlar bizim bebişimizde uzun ve tombiş olcak gibi Allahtan ayaklı olarak çok almadım ayaksız tercih ettim
Seval22 Yelizimmmm3447 benim oğlum 17 gün önce 4000 gr oldu hiç kilo kaybetmedi 15 gün giydik yeni doğanları oda dar gelerek tulumlar gene hiç olmadı yepyeni duruyor 😢 çokta severek almıştım
Yelizimmmm3447 Seval22 genelde kaybederler çünkü sen nasıl ödem oluyorsan oda suyun içinde doğduklarında şiş olurlar gözlerinin altı filan 🥰🥰olsun isterse 1 gün giysin annesi sağlıklı ya şükür ❤️