mucizemm01 kızlar , güzel sade bebek dolabı yada şifonyeri nerden bulabilirim ? İkea demesseniz sevinirim 😂 ❤️
Cressida mucizemm01 niye ki 🤣 aşırı kullanışlı . Buyuk dolaba bıle gerek kalmıyo. Bende tam takım cocuk odalarını sevmıyorum dolu dolu her yer😅
Karsesi Busradz61 ben kocaelideyim mağazaları sakaryada gidip görmek istedim internetten guvenemedim. Gittim gördüm gayet sağlam güzel ürünleri var. Aldık bi kaç hafta oldu getirp kurdular gayet güzel ürünler
yasemin333 alenrenas1 ayy ne bileyim tüm fenomenlerde onu görüyorum burda da çok bahsetmeye başladılar herkeste olunca klasik gelmeye başladı galiba😁 Ama güzel yani güle güle kullansın bebiş 🤗
mucizemm01 alenrenas1 bendede var ama kendi makyaj malzemelerim iç çamasırlarım var bide aynısından cocuguma almayım ya bıktık ikeadan😂
yasemin333 Cressida büyük olmasına büyük evet ama ne olursa olsun şifonyer dolabın yerini tutmuyor bence asılması gereken şeyler de var 🤗
mucizemm01 Cressida kız bendede var ikeadan sifonyer ama kendi kıyafetim makyajım falan filan var iceriainde bide aynısından cocuguma almayım 😂 bende aöyle narin kücük bi dolap sifonyer arıyorum zaten Oda yapmıcam 🤷🏻♀️
alenrenas1 yasemin333 bende sandım acaba kaliteli mi değil bir zaman sonra sıkıntı mı cıkıyor 😂 teşekkür ederim 🥰
mercimeginanne mucizemm01 gençbebe’den pierre cardin in ürününü aldım insta da sayfasından bakabilirsiniz
Ece01 mucizemm01 çilekten natura baby serisinin dolapla şifonyerini aldım ileride de kullanabilmek için. Dün kuruldu çok memnun kaldım🥰