Bunları kesin söylemeliyim dediğim şeyler var hepimiz aynı süreçleri gördük görüyoruz ☺️
-belden yapılan iğne acıtmıyor
-operasyon bitip uyuşukluk geçene kadar hiçbir agrı acı yok ☺️
-karnıma falan bastırmadılar belki başka doktor başka şekilde yapıyordur onu bilemicem.alttan falan kimse elini kolunu sokup bakmadı 🤪sadece dışardan kanamayı kontrol ettiler gelmiş mi ne kadar diye beze yani
-sonda olayı vardı bide çok korkutmuşlardı uyuştuktan sonra taktılar hiç hissetmedim çıkarırkende uyuşukluğum nerdeyse geçmişti oda saniyelik birşey acı değilde hissetme diyelim
-yanınıza depend alın çok rahat hasta bezi takmışlardı ilk alelacele olunca belki çok rahatsız bacaklarıma falan aktı hemen depend giydim rahat ettim
-önden düğmeli pijama candır emzirmek falan acemi olunca rahat oldu başka elbise tarzı falan giymedim Ama alacaksanız önden komple düğmeli yarım değil o geceliklerden alın o daha rahat olacaktır keşke bende alsaydım dedim
-bebeğimi uyuşukluğum geçene kadar ikimizde çıplak şekilde göğsümde tuttular saatlerce çok önemli temas sütün içinde iyi dediler sütüm hemen geldi sadece gece çok az mama verdiler eve almadım o yüzden hemşireler vermezse bile siz isteyin bebeğinizi 😍
Başka aklıma bişey gelirse yazarım