Sema0708 Kızlar 2 aylık hamileyim doktorum bu testleri istedi sonuçlardan anlayan var mı? B12 257,5 ph/mL Rubella (kızamıkçık) IgM. 0.293 negatif CMV IgM (vidas). 0.10 negatif
Beyzan Sema0708 bunları böyle yazman pek bir şey ifade etmez canım bunlar zaten rutin testler test kağıdında referans aralıkları yazar. Düşük ya da yüksek der değerler için diğerleri de hasta olup olmadığıni söyler ya da hastalığı geçiril geçirmediğini bunu da en iyi dokrorun yorumlar hepsine Bakarak
Sema0708 [silindi] yaklaşık 10 tane test vardı 6 tanesini sağlık ocağı yaptı diğer 4 tanesini özelde yaptırdım çünkü sağlık ocağı yapmıyormuş☺️
[silindi] Sema0708 tamam canım ben haftaya gidicem bende öyle yapıyım özel cok pahalı ztn yaptırmak istemiyırdum orda teşekkğr ederim bi eczane yi ara degerini söyle onlar söyler
[silindi] Sema0708 offff cok pahalıymıs bisey sorcam cnm idrar tahlılı istedilermi özelde mi saglık ocagındamı yaptın onu
Sema0708 [silindi] benden idrar testi testi istediler sağlık ocağında yaptırdım. Ama bazı sağlık ocakları ne yazıkki idrar testini de yapmıyor
[silindi] Sema0708 yok bizimki yapıyomus cnm dedi sen onuda burda yaptır pzt gel dedi gidicem haber veririm :))))