Nailiya Fagma mart ayinin 23-24 den sonrasi kiz oluyor o zamana kadar erkek mayalanma ile alakali bir durum ama siz 5 i adet olduysaniz 1 hafta ortalama surduyse hamileliginizi 20 den sonra oyrenmisnizidir.Ama o zamana kadar mayalanma olduysa erkek oluyor.🌷
Nailiya Busrabozbey pek resimden anlamam amma benim bebegiminde boyle bir resmi var asagidan cekilmis amma Burda bacak arasi bosh gibi kiza benziyor 12-13 haftalikmi?
Nailiya hiraselesra ocak ayinin 20 kadar mayalanma olduysa erkek 20 den sonra olduysa kiz olucak buyuk ihtimal 🌷
Senizmucize34 Fasulyemibeklerken bencede erkek öyle içimden geçiyor inşallahhh hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin allah 🙏💜
Senizmucize34 hiraselesra kesinlikleee içimde oluşan his kızın olacak diyor tabiki allah bilir sadece hisselerim bu yönde😊
Nailiya Gulsah60 ocak ayinda bildiyseniz hamileliginizi erkek subatda bildiyseniz kiz ocak ayinin son haftasindan sonra kiz cikiyor
Sevecev Nailiya inşallah bi kizim var birde oğlum olur inşallah her iki meyveyide Allah isteyene taddirsin🙂
Merve5561 Nailiya merhaba bana da bakar mısınız son adet tarihi 06/02/2021 benim doğum günüm 01/05/1992 eşimin doğum günü 24/04/1985
Nailiya Merve5561 size de subat ayinin son haftasindan baslayrak kiz amma o zamana kadar mayalanma olduysa erkek bebek cikiyor hayirlisi inshallah 🙏🏼
selime-omur2017 @Nailiya banada bı tahminde bulunur musunuz ☺️ S.a.t 20.01.2021 Doğum tarihim 24.04.1997