Ece1985 Arkadaslar bebekken ben bembeyazmisim birde saclarimda biraz sariymis Kocam da bembeyaz Şu an bile beyazliktan bronz olamiyoruz yazlari. Bizden nasil bir cocuk cikar?
mlkkk Ece1985 cidden bunu merak ediyorsanız genetikle alakalı 7göbek altına bile çekebilir bebek sizden beyaz tenli bi Bebek olur heralde ben de florasan gibi beyazım ama ilk doğduğumda esmermişim yeni doğanlar ten rengi oturana kadar esmer olur
Gizmolata Ece1985 canım benim annemle babam esmer, baya esmerler yani kavruklar ben buğday tenliyim kardeşim bembeyaz . Eşimin annesi babası esmer 2 kardeşi esmer kara kaş kara göz benim eşim yeşil gözlü açık kumral😂 kime neye çekicek bilinmez 🥰
_sumeyyebedir7_ Ece1985 kız sen beyaz eşin beyaz diyorsun benim eşim esmer ben beyazım eşim sarışın ben kumral hamileyim aklımda deli sorular var çocuk hangi renk olur diye 😂😂😂
Emire-09 Bunun bir sürü olasılığı var . İlla size benzemez ki bebek . Ataya çeker belki de . Belki sizin hiç göremediğiniz büyüklerinize tıpatıp benzer bilemezsiniz. Ayrıca o sizin bebeğiniz ten renginin ne önemi var ki ben anlamadım ?
_sumeyyebedir7_ Almilaaa sinirliydim çok fena şimdi okudum biraz saçma cümle olmuş 😂😂😂 kusura bakmayın kafamı toplayayım tekrar yazarım 😂