Merve8494 Merhaba anneler😇 Nasılsınız Bebisler nasıl. Bugün geldik kontrole bizim paşamız 2450 gram 47 cm boyu olmuş suyumuz azıcık fazlaymış öyle dedi doktorumuz sıkıntı değil şuan dedi Nst ye bağlandık bitmesini bekliyoruz oğlumla ☺☺🥰🥰💙
nida50 Merve8494 maşâllah barekAllah, sağlıkla gelsin inşâllah evladınız. 🍀 ağrılarım ve salı günki kontrolün heyecanı var 😅
Kptny Merve8494 35.haftadayiz bugun 2700 gr oldugunu öğrendik bizde kızımla nst bitmesini bekliyoruz🙂
Mehtapakgl Merve8494 34+5 im bende benin oluşumda 2400 gr 46 cm olmuş. 29. Haftadan beri nst giriyorum.ama biz biraz ilaçlarla tutuyoruz oğlumu. Kasılma ilacı içiyorum 😁
burjoosphere Bizde bugün 34 olduk:) salı günü kontrolümüz var ilk kez nstye gireceğiz oğlumla. Allah hepimizin doğumunu kolay yapsın sağlıkla alalım kuzuları kucağımıza 🧿
Merve8494 Mehtapakgl az daha sabretsin bizimkinin keyfi yerinde ağzımdan çıkacak yakında ama hep yukarıda 😂😂
Mehtapakgl Merve8494 annem yanımda göbeğin aşağıya inmiş diyor 😁 bakalım doktor zaten 38, 39 u zor görür dedi hedefim 37 😁 doktor 36 a kadar dursa yetecek dedi. Ciğer geliştirici iğne vuruldum.
Merve8494 Mehtapakgl Allahım sagsaglim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin az kalmis sabretsin az daha ben de sezeryan olucam son 4 haftam hayırlısıyla