EsrSvm Angels21 Kuzum benim bilgim yok ama Instagram’da takip ettiğim bir üroloji profesörü var Ege Can Şerefoğlu.İnstagramdan da danışabilirsin.Ben eşimin sperm sonucunu atmıştım hemen cevap verdi.Bu konuyla alakalıda detaylı paylaşımları var.Linkini bırakıyorum bir bak istersen. https://instagram.com/drserefoglu?igshid=h7d9q43uvdxu
afrasil Angels21 canım murat mermerkaya var ameliyatla bulunamayan spermleri bukuyor paylaşım yapıyor . Ne zamandır deniyorsun bilmiyorum ama düzeltmekle zaman kaybetme çünkü baya zaman alabilir direk tüp bebek denersen ameliyatta sperm bulunuyor genelde .
afrasil Angels21 lac tane sperm bulundu öncesinde vitamin , keciboynuzu , çakşır kökü suyu vs kullandınız mi bu murat mermerkayaya bi danışın bence
Angels21 afrasil öncesinde hiçbir şey kullanmadık doktora gider gitmez hemen öğleden sonra teseye aldı memnun kalmadık tese öncesinde takviye edici hiçbir şey kullanmadık çünkü
afrasil Angels21 bence vitamin al proxeed plus 260 tl falan ama baya etkili direk al trendyol da n11de bile var sperm için vitamin bu . Bide keçiboynuzu kürü uygula ibrahim saracoglu youtubede var