esilemerveker Kızlaaar kullanan tavsiye edecek olan var mı? Birinci gebeliğimde göz uçlarım çok kötü olmustu bunu almak istiyorum 100 TL ye düşmüş ama bilemedim 🤷🏻♀️
Heyecandorukta esilemerveker Bende merak ediyorum, ilk gebeliğim olacak, lansinoh göğüs ucu kremi alacağım zaten de, bu kapak da aynı işimi görüyor, neye lazım bilmiyorum,bende takip edeyim 🤔
Cns_33 esilemerveker guzel oldugunu duydum ama hakiki gumus alin bazi siteler gumus diye gumus olmayan seyler satiyormus oda cok zarrarliyms
daisybebek Heyecandorukta krem hiç kullanmadım, kapak bebeği doğurdum eve geldim direk taktım daha emzirmeye bile tam başlamamıştım. yara kanama vs olmadı hiç hala da çok rahat emziriyorum🙏
Purpura26 Heyecandorukta Bu kapakları alınca başka bir şey kullanmaya gerek kalmıyormuş krem vs gibi… 2 hafta önceden takmaya başlayın diyorlar. Ben de sanırım onlardan alcam
hmasahin Bsmlh Trendyolda kuzeysilver satıcısından aldım ben 999 ayar saf gümüşten. Asıl iyi gelenler 999 ayar olanlarmış. Her sitede yorumları okuyup öyle karar verdim satıcıya. Garanti belgesiyle falan gönderdiler. Trendyolda aramaya gümüş göğüs kapak 999 ayar yazın, zaten en uygun bu satıcınınki.
hmasahin esilemerveker Evvet, asıl iyi gelen oymul, saf gümüş. Diğer 925 ayarlar alüminyum içeriyormuş. Ben trendyolda kuzeysilver satıcısından aldım 999 ayar saf gümüş kapak.