Mavi_- Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı 3 yumurta oluşmuş sağda 22 mm diğeri 21 solda 15 mm doktorm dedi soldakinden hayır gelmez o küçülür zaten iğneyide öğlen 12 de vur bu akşam ilişki olsun dedi burda okuduğum postalarda iğnenin 36 saat sonra çatladığını yazıyorsunuz ben yarın değilde bu gün değerlendirsem bile sıkıntı olmaz heralde aslında çekindiğim durum dün birliktelik oldu 3 gün üst üste birliktelik olduğunda spermde sıkıntı olmaz değil mi genelde gün aşırı önerdikleri için sperm güçsüz olmaz mı
Egeasigi Mavi_- olmaz canım eşimi ameliyat eden başhekim ürolog hergün dedi .yumurtlama zamanı her gün dedi
afrasil Mavi_- evet öyle söylüyolar hatta doktorum 3 gun birliktelik olmasın dedi bana femara kullanıyorum bende . Bugün iliski olsun zaten sperm rahimde canlı kalabiliyor
Duygus97 Mavi_- canım normalde etkisi azalıyor diyorlar ama benim doktorum da 3 gün üst üste ilişki olsun demişti. Zaten sperm 72 saat mi ne canlı kalıyormuş tutacaksa ilk günden kalan sperm bile tutabilir hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda inşallah 🤲
Ayse_cicek Mavi_- ben iğne dalan kullanmıyorum ama bu ay bana da doktor 3 gün üst üste ilişki dedi, doktor sonuçta bence vardır bir bildiği doktora uyun, onlar başka noktaları da değerlendirerek söylüyordur diye düşünüyorum
Mavi_- Egeasigi bi yerde okumuştum her gün ilişki sperm kalitesini düşürür diye doktorumada sormaya çekindim buraya yazmak istedim
Egeasigi Mavi_- onu bende okudum canım ama yumurtlama gününde hergün olsun bence .yada hiç olmadı 2 günde 1@
Mavi_- afrasil 2 gün üst üste oldu bugün 3 gün olacak neyse napalım doktorum ilk iğneyi verdiğinde sabahına beraberlik olsun demişti bu seferde diyo iğneyi vurduğunuz gün beraberlik olsun diye onuda anlamadım o an da insanın aklına gelmiyor ki sorayım
afrasil Mavi_- banada 36 saat sonra demisti yani bende öğlen 12 gibi vurdu ertesi gün gece 11 12 gibi iliski demişti
deleted270 Mavi_- merhaba bugun dr banada catlatma iğnesi verdi ama nerden vurulcapımı söylemedi bende unuttum sormayı siz nerden vurulcaksınız göbektenöi koldanmı
Duygus97 Mavi_- 3 ay boyunca tutma ihtimali var diye okumuştum ben. İlk seferde tutmadı 3.ayda tuttu benim de ne kadar doğru bilmiyorum artık
Mavi_- deleted270 göbekten vurdum canım 12yle 1 arası dedi derimi elimle sıkıştırdım sağ tarafa göbek izasınım 3 parmak sonrasına vurdum
Mavi_- Ayse_cicek aynen canım haklısın çünkü geçen ay yumurtalar biraz daha küçüktü sabahına beraberlik olsun demişti bugün yumurtalar bayağı büyümüş ondan dedi herhalde bugün ilişki olsun diye
Ayse_cicek Mavi_- benim de yumurtalara bakıp söylemişti, güzel haberler alalım inşallah 🤲🏻 Bat 28 heyecanla bekliyorum
Piremses0 Mavi_- dün oldu ise bugün olmasın yarın olsun evet iğneden 36 saat sonra çatlar derler eğer bugün çatlarsa dünkü dölleyeblir korkmayın spermler hemen ölmüyor yinede siz bilirsiniz ☺️