istanbul3434 hayatın her döneminde endişelenmek ve tasalanmak normal değilmidir aslında . Heleki bir hamile anneye göre. Çocuğum sağlıklı doğacakmı , anne sütü alacakmı diye düşünmek. Bunları hayak etmek şu hayattaki en güzel tasalar değilmi. Bugün dövülecekmiyim sövülecekmiyim diye tasalanan insanların yanında bu tasalar çok basit sıradan ve akışa uygun kalmıyormu aslında . Çünkü herkes kendinin bebeğinin iyiliği için tadalanır evet hastalık gibi tasalanan da vardır , hiç düşünmeden hamileliği bitirende. Ama zaten bunlar bizim insani farklarımız değil mi :)
Ben ilk bebeğim doğana kadar hiç aklımın ucundan geçirmedim mesela süt gelecekmi diye yani normal sürecimile hamilr kaldıysak süt illa gelir gelmezse mama alırım dedim ama parası kendine kıt kanaat yeten insan elbette düşünür ki mama kullanan arkadaşlarım ek gıdaya geçene kadar aylık bin liradan fazla mama parası verdiklerini söylediler. Yani aslında kimsenin duygularını sorgulamak doğru değil bence 😊 çünkü kimi insan gerçekten vurdumduymazdır kimisi pimpiriklidir sorgulansada değişmez :)