TugceSzn Merhabalar , 5+5 deyim bu hafta öğrendim hamile olduğumu 🥰 Ultrasonda baktığında doktorum rahmin ters dedi . Bu durum normal doğuma engel midir ? Bilgisi olanlar aydınlatabilir mi ?
senakhrmn TugceSzn Ben ters rahimli olanlar normal doğum yapamıyor diye biliyorum ama yinede doktorunuza danışmakta fayda var tabiki.
Sevmmmm TugceSzn benim rahmim de ters ancak gebelik haftası ilerledikçe rahim düzelir bebek ultrasonda çok rahat görünür . İlk haftalar hep vajinal ultrasonla muayene olmak zorunda kaliyordum ancak belli bir haftadan sonra düzeldi şu an hiçbir sorun yok. O yüzden normal doğuma engel olacağını sanmam
TugceSzn Aryam-15-15 doktorum normal doğum yapamazsın demedi ama ben normal istediğim için engeli var mı bilmek istedim .
Fer4h Benim arkadaşım ters rahimliydi sezeryan olmuştu ve doktoru rahmini düzeltiklerini söylemişti ama normal doğum yapabilir mi bilemiyorum
TugceSzn 26Merve Teşekkür ederim bilgilendirme için umarım bende normal yapabilirim . Peki kalp atışını nasıl duymuştunuz ilk . Ultrasonda güç olabilirmiş ters rahimde ?
TugceSzn Sevmmmm bana da kontrolleri vajinal yapabiliriz dedi evet . Bir sorun olmayacaksa sevindim şimdiden . İlk gebeliğim olduğu için her konuda endişe duyuyorum sanırım 🥰
Busracobann TugceSzn benimde ters canım ilk hamileliğimde kızım kanala da yerleşmişti ama sağlık sorunlarından dolayı erken doğum yaptım sezeryan oldum ama normal doğuma engel değil rahim doğuma kadar dönüyor
Gamzeakd TugceSzn benim annemde bende ters rahimliyim . Ama annem 3 tane çatır çatır doğurmuş hem de erkek kardeşim 4.500 doğmuştu 🥰 ben malesef bebeğim ters olduğu için sezeryan olmak zorunda kaldım ama öncesen de doktorum hiç normal doğum yapamazsın dememişti canım 🌺