BugleminAnnesi97 cgelmas trendyoldan mommy bag bavul tarzında olanından aldım. Büyüklüğü falan hoş . Sırt çantasından daha kullanışlı ve güzel bence ☺️
Heyecandorukta cgelmas Bende Myroka aldım sırt çantası olandan, çok güzel kaliteli ve kullanışlı çok beğendim tavsiye ederim. Kendi siteside var trendyoldan da alabilirsiniz 👍🏻
sherlock_anne cgelmas ilk bebeğimde kendim sırt çantası şeklindr olan çantalardan almıştım, halamda mayoralin önü kurdelalı olan valiz tipi çantasından almış. Doğum sonrası tabiki valiz tipi çantayı daha kullanışlı buldum ☺️ Hatta ilk doğuma sırt çantasını hazırlayıp gitmiştim resmen rezillik çektim. Bişeyi almak için tüm çantayı alt üst ettim 1 gün. https://ty.gl/b4d8847f0 Bu çantanın beyazını kullanıyorum çok memnunum içindeki delikli ve fermuarlı bölmeleri falan çok işime yarıyor 😊
Mumyy cgelmas sırt çantasını almıştım oğlum 2 yaşında olacak hala kullanıyorum 2. Çocuğumda da kullanacağım sağlam ve kullanışlı ben çok memnun kaldım
Busra34ybg BugleminAnnesi97 bende aldım aynısından gerçekten çok kullanışlı duruyor umarım kullanırkende rahat ederiz çok geniş içi bukadar beklemiyordum ☺️
Cagemeg https://www.trendyol.com/bagmori/gri-askili-anne-bebek-bakim-cantasi-m000002154-p-4143579 Ben bundan aldım, çok ta kararsızdım aslında çok çeşit var çünki, ama ben çok beğendim gelince, gerçekten fotoğraftakinden daha kaliteli geldi. 👍🏻🌺
Mumsyyy Bana annem hediye almis bagmori nin sirt cantasini, sirt cantasi tasimak falan daha kolay olur diye dusundum bende aslinda ama simdi bavul tipi icin yapilan yorumlari gorunce sasirdim😊 yine de sirt cantasini tercih ederdim sanirim
cgelmas Mumsyyy ya evet ben de sırt çantası istiyorum elimde taşımak istemiyorum🙈 hangi modelini aldınız acaba
Mumsyyy cgelmas baby bag baskili kapakli sirt cantasi yaziyor trendyolda onu almis annem, cok kaliteli ben cok begendim. 🤗🌼
Mumsyyy cgelmas ici de genis ve uzun bence yeterli gelicek bi kac ay sonra kullanmaya baslicam nasipse 😍
Mumsyyy cgelmas benimde 21 subat gozukuyor kismet bakalim 34+5 teyim, allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin😊
cgelmas Mumsyyy belki bizden 10 gün önce falan doğum yapcaksınız😇😇😇İnşAllah siz de sağlıkla alın😇😇😇🙏🙏