Gull_94 hulya_1919 gece ıcın kalmıyo kımse zaten gundzde sadece esım gelcek dogum ve sonrasında kalabldgı kadr artık 😇
Gull_94 hulya_1919 yurtıdısmdaym burda oyle bı durum yok 😇varsada belkı baska ızın vs gerektırıyodr aksam zıyrt saatı bıtıyodu 8 de esımde 9 gb gıdıyodu en gec
hulya_1919 Gull_94 hımm anladım çünkü Türkiye’de gecede kalınıyor :) gece illaki sağlık personelinden yardım eden olur bence size
Gull_94 hulya_1919 ılkınde sadece ılk gun alt degstrmede zorlandgö ıcın kalkamadm ona yardmcı olmuslrdı harıcnde uytmaknemzrmek vs hersy sıze aıt oluyo ama dus alırken yda bebegı sustramdgnz anda yardm ısteyebılıyosnz yrdm edıyolar
cansugrn hulya_1919 eşimin kalmasini istiyorum. Zaten oda ben sizi yalniz birakamam ben kalicam diyo😊
Dilek-Can Ecesuben hiç bilmiyoruz eşim otelde çalışıyor ve genelde bulundugu yerde tek oluyor yani öyle çok acil birşey olmadığı sürece izin vermiyorlar çıkamıyor babalık izini verirler mi meçhul 🙄
Merveakbulutt hulya_1919 bende 10 gün önce doğum yaptım hem annem hemde eşim kaldı çok güzeldi hem annem çok yardımcı oldu hemde eşim ile ilk bebeğimizi beraber karşıladık 🤲💙