ece_2206 Covid geçirdikten sonra uyku düzeni bozulan ve beyin yorgunluğu devam eden oldu mu arkadaslar resmen 2 saatte bir uyanır hale geldim malum şu dönem ilaç da kullanamıyoruz ama bu durum beni zorlamaya başladı 😒
Esra2580 ece_2206 ne kadar süre oldu gecireli benimde 1 ay oldu öyle bir sorun yaşamadım ama hamileleikte dolayiuyuyamiyorum bazen
archmom ece_2206 canım hastalıgım geçtikten 1 ay kadar sonrasına kadar uyku yorgunluk halsizlik durumum oldu. 1 ay sonra normale döndüm . Suan hersey yolunda canım . Gece uykun için yastıgına lavanta damlatmayı düşünebilirsin . Ben covid döneminde bu sayede uyuyabildim 🙏🏻
ece_2206 Esra2580 1 buçuk 2 aya yakın oldu hiç bir ağrım olmasa da derin uyuyamıyorum yorgun uyanıyorum 🤷♂️
spaceship Benim böyle bir sorunum var ama covide bağlamıyorum. Hamileliğimin 35. haftasındayım, bebek de büyüdüğü için baskı yapıyor ve artık deliksiz uyumuyorum. Covid öncesinde de gece uyanıyordum zaten.
ece_2206 spaceship gün içerisinde sürekli gözlerimde ağırlık var uyumak istiyorum ama gece hiç ağrım sızım olmasa da uyuyamıyorum 🥺
Esra2580 ece_2206 kaç haftalık hamilesin hamilelikten.dolayidir bazen bende bacak ağrısıyla falan uyaniorum
spaceship Geçen sene doğum yapan bir arkadaşım tavsiye etmişti, hamilelikte kaygı yaşarsan mutlaka psikoloğa git diye. Kendisi gitmiş ve çok faydasını görmüştü. Sadece kaygı için değil, doğum ve sonrasına kendisini hazırladığını söylemişti. Deneyebilirsiniz.
ece_2206 spaceship zaten benim hafif depresyon ve panik atak geçmişim var ilaç kullanıyordum bırakmak zorunda kalıp bir de böyle bir dönem yaşayınca o da tetikledi sanırım teşekkür ederim bilginiz için :)
spaceship ece_2206 ne demek, hepimizin zaman zaman ihtiyacı olabiliyor. Burada dertleşmeyi de bazen benzer yönde görüyorum ben 😊 kendinize yüklenmeyin, zor bir süreç yalnız atlatmak daha da zor..
ece_2206 spaceship aynen öyle zaten şu ara hepimiz en sağlıklı olanımız bile psikolojik sorunlar yaşıyor :) altta yatan bir bozukluk varsa daha da zor oluyor bu kez
ece_2206 Esra2580 35 ama hiç ağrım olmasa da uyanıyorum anlam veremedim gözlerimde hep bir ağırlık var
archmom ece_2206 evet oluyordu. Göz kapaklarımı açmakta çok zorlanıyordum . Göz çukurlarım çok ama çok acıyordu .
ece_2206 archmom ben de kendimi yorgun hissettiğim için birseye konsantre olamıyorum enerjim yok sanki evin işini yapıyorum ama hangi ev farkında değilim :))
archmom ece_2206 zamanla düzeliyor ama bu sürecin hızlanmasını istiyorsan kendini zorlamalısın. Ben böyle yapmıstım . Düzenli spor yaparım ama bu süreçte nefesim yetmiyordu . Yinede zorladım pes etmedim daha hızlı süreç bitti . Sende en azından temiz havada yürüyüş filan yaparak enerjini toplayabilirsin belki 🥰🙏🏻
ece_2206 archmom aslında enerjim iyi ama başımda hep bir uyuşukluk var yürüyorum her gün evet :)) açık hava iyi geliyor ama sanırım covid bende depresyon ve ansiyeteyi tetikledi kafam hep dolu bunun için doğumdan sonra psikiyatrist ile görüşmeyi düşünüyorum
archmom ece_2206 yani yürüyecek enerjin varsa bu covidle alakalı değilde hamilelikle de alakalı olabilir canım . Pandemi var hamileyiz birsey yapamıyoruz endişelerimiz var hamile olmayanlar bile bazı bozukluklar yasıyor bu hormonlarla bunları yasamamız da normal 😄