eda2408 Kızalr ben gördüm de bana biraz büyük geldi bebekleri sekiz haftalık için siz ne düşünyorsunuz
Bittercikolata eda2408 bence ultarason çok kaliteli oldugu için ne güzel gözüktü ben 14 haftalığım benimki öyle net gözükmüyor valla 😂
Selinbam eda2408 aynen arkadaşın yazdgı gbi bnce de cihaz çok kaliteliydi bzimkiler o haftada kuru eriğe benziyodu😂😂😂
Bsmlh eda2408 bende görünce öyle geldi ama sonra cıhaz gosterdı ya o cihazlar öyle renklide olsa grimsi de olsa öyle gosterıyor ben renkli gidiyorum hep Kocaman cıkıyor
Kbraozkn eda2408 ne denli bi özel hastaneye gittiyse artık düşün kalitesinden dolayı öyle gözüküyordur
eda2408 benimki kayısı çekrdeği gibi göründü ultrasonda ama dediğinz gibi cihaz nasıl fark ettiriyor ama
bryc eda2408 konuyu biliyorumda neden boyle bir sey yapmislar babasina benziyor mu diye bakmak icin mi
Bsmlh bryc yok hayır nişanlılar 2 senedır hamıle kalmıs kız çocuk terk etmiş kontol amaçlı Esra Erol götürmüş babaya izlettiler
maviscik77 eda2408 ben 7 haftalıkken göremedim bile artı işareti ile şurada diye işaretledi verdi , ben de görünce çok şaşırdım
Bsmlh maviscik77 o ultrason sankı hanı sabunu oyup sekıl verdıgınızı düşünün ¾ boyutlu ondan öyle benım goruntülerim de öyle🙈
Nilasyamom eda2408 kuzum ultrasonografi cihazlara göre değişiyor. Ben ilk özel hastaneye gidiyordum bulanıktı hep. Şimdi şükür kliniğe gidiyorum doktorum değiştirdim cam gibi bebeğim şükür Rabbime 🙈🤲🧿 teknoloji iyi ki var
Purpura26 eda2408 Merak ettim ben de baktım 😃 gerçekten dediğin doğru ama bu videoda ki doktor kağan kocatepe sanırım sesini ona benzettim eğer oysa çok iyi bir cihazı var