Rabia_60 Cns_33 zaten cowid icin aliyolarmis ya hic biyerde igne doğru duzgun bulunmuyo aslinda clanxen yazmisti ama dedigim gibi korona olanlarda aldigi icin bitmis buna kaldim mecbur iste
Rabia_60 Ozlemyeni ayni oyle oldu yataga yattim hemen gecti dun olmamisti bugun ikinci wurusum bugun oldu dedim acaba karnimi biraz daha mi doyurmaliydim😀 peki siz doktora sordunuzmu bu konuyu bisey dedimi
Ozlemyeni Rabia_60 yok ben bi aydir kullaniyorum.iki kere oldu sadece sormadim.normalde hastanede igne vurulurkende ayni hissiyat oldugu icin igneden dolayidir diye tahmin ediyorum
Nilasyamom Rabia_60 ben de kullanıyorum aylardır hiç böle bişey yaşamadım kuzum. İçindeki bişeye alerjin vardır belki doktoruna sor bakalım.
Rabia_60 Ozlemyeni belkide yeni alışıyorum dur dun bisey olmamisti aslinda doktora mesaj attim yinede bakalim ne dicek yarin wurundugumda bisey olmazsa demekki anlik biseydi.
ikizgebe Rabia_60 muhtemelen korkudan canım. Tansiyonun düşüyodur. Vurduktan sonra ayaklarını yüksek bi yere uzat bi süre bekle daha iyi hissedersin.
Nilasyamom Rabia_60 olabilir. Sonuçta iğne yapıyorsun, dikkatli ol damarına denk gelmesin. Karnım morarmıştı benim yanlış yere vurmuşum 😄 dikkat et kuzum
Rabia_60 Nilasyamom karin ince bi dokuya ben acir diye düşünüyorum balım ya o yuzden ilk kola yoneldim haliyle gebelikte karin buyudukce nasil parmagimizla sıkıcaz ki gobegimizi olabiliyomu benim karnim daha buyumedide bilmiyorum 😀
Nilasyamom Rabia_60 ben 4 aylık hamileyim karnımdan yapıyorum hala, doktorum yapabilirsin dedi. Sonra bacaktan yapıcam koluma yapamam 😁 ama karın daha iyi oluyor tabi görüyorsun nereye vurduğunu , ama haftaya artık bacağa geçerim
Prensmmmm Rabia_60 bende yeni başladım gece terliyorum ayağı kalkınca bacaklarım boşalıyormuş gibi oluyor ve uyku halim var
Rabia_60 Prensmmmm aynen canim bende oyle oldum ama yarinda gobekten denicem bakalim doktoruma sordum bugun tansiyonun düşmüştür yoksa oyle bi yan etkisi yok dedi yarin gorucez bakalim🤷🏼♀️
Nilasyamom Delik deşik olduk zaten 😄 şimdi gittim proluton yaptırdım 4. Ayda bu ne kasık ağrısı anam anlamadım inşallah bebe iyidir
Burcu-2910 Rabia_60 bende bugün basladım. Canım bide progestan verdi 100 mg ama bende hafif pembemsi akıntı lekesi yaptı ya
Rabia_60 Prensmmmm bugunde wurundum ignemi canim sukur bisey olmadi demekki dun karnimi doyurmadim tansiyonum düştü