Ipekyuksel İkiz gebeliği olanlar ve ikiz doğuranların.. ikiz gebelik belirtileri nelerdii acaba olanlar bilgi verebilir mi? 😇🤭
1PrensAnnesi Ipekyuksel ikizim yok ama en sağlam belirtisi beta hcg’nin müthiş bi hızla yükselmesi diye biliyorum
esmaakgunn Ipekyuksel kendimin çift yumurta ikizi olmam, birde karnımın erkenden belirginleşmesi olmuştu😇34+4 ikiz prenseslerimizi bekliyoruz💕
Vldn Ya kızlar benim eşimin ikiz kız kardeşi var ikizinin çocukları ikiz felan değil bizim ilerde ikiz evlat sahibi olma ihtimalimiz varmı duydunuzmu böyle bişey ikiz bi erkeğin ikiz çocugu olurmu yani 😂
Kurtum Vldn ikiz doğurmak genetik ama babadan değil anneden almak gerekiyo diye duymuştum ben 🤷🏻♀️Hayırlısı olsun canım
humaninannesi61 Vldn İkizlerin ikizi olma ihtimali tabiki daha yüksekmiş. Ama benim yengemde ikiz 2. Kızını doğurdu o da diyor benim hala ikizim niye olmuyor diye 😁😁
Feridealbayrak Güzel kızlar bende şöyle bir söylenti duymuştum ikiz geni bir nesil atlıyormuş yani benim anneannemin ikizi varsa o gen bana vurabilirmiş anneme değil😇
gnc Feridealbayrak evet bizde böyle babaannem ikizmiş babamın çocukları yani ben ikiz olmuşum benim değil çocuğumun ikizi olabilirmiş