glnzem Kızlar merhaba 20+3 teyiz dikkat ettim de ne zaman burnumu sümkürsem sol burun deliğimden pembemsi kan geliyor şakır şakır değil ama peçete kan oluyor. Neden olduğunu bilineniniz yada aynı durumu yaşayanınız var mı ?
BNNRTNCKLC glnzem Günaydın merhaba Bildiğim kadarıyla büyüyen rahim ve artan kan basıncından dolayı oluyormuş uygulamada bebeğin ve senin gün gün neler yaşayacağını belirttiği yer de okumuştum korkulacak bir durum yokmuş için rahat olabilir sağlıkla al kucağına inşallah 🥳🌸
Busra34ybg glnzem gebelikte normal canım benimde oluyor hatta şakır şakır burunu kanayanlar bile var korkmana gerek yok
AycanAycan19 glnzem bnde 20+4 iki defa bu sorunu yasadim bnmda sağ burun deliğimden geliyoo asiri bi kanama degil ayni sizinki gibi arastirdim olabilecegi yaziyo yani sira basim da da agri oluyodu.🦋
Biyolog-anne glnzem benimde sık sık kanıyor öyle korkulacak bir şey değil artan hormonlardan dolayı bide benim damarlarım yüzeysel biraz o da etkiliyor. Bir diğer etken de kuru hava petekler falan havayı kurutuyorya
archmom glnzem ben 21. Haftamdayım bende de oluyor canım . Kan basıncımız ve kan hacmimiz iyice yükseldiği için oluyor . Korkulacak bir durum yok . Yine de içini rahatlatmak istersen doktoruna sorabilirsin canım 🙏🏻
glnzem Ayssmom 😂😂😂 sadece sol burun deliğime özel olarak karıştırma işlemi yapmam gerekiyor dediğinizin olması için hahha 😂😂 burnumu karıştırmıyorum, Tırnakta uzatmıyorum. Dediğim gibi sümkürdüğümde geliyor.