Kuzeyufuk Kızlar iyi akşamlar göğsümün ucunda sarı sarı kurumuş bişeyler var hep süt gelme vs deniyor ya bu sarı gelen süt mü oluyor herkes ellemeyin diyor ucu kurumuş gibi bende dokunmadım hiç krem sürmem sorun olur mu
Sumsumm Kuzeyufuk ilik islatilmis besle bastirmadan hafifçe sil canim. Sonra krem uygulayabilirsin. Yada dogal yaglarda kullanabilirsin. Dustan sondada surebilirsin ama cok sicak suya maruz birakma o da kurutur. Bi de oynama hic kendi akişına birak
Cinarinannesii_ Kuzeyufuk sut olna ihtimali yüksek hafif şekilde krem sürebilirsiniz ellemeyin denilmesi hani böyle sıkmak çekmek tarzında hareketler canım bi ara benimde çok kuruyordu hafif nemlendirici kullanıyordum siyah bölgeyi nemlendirmek için 🙂
Karsesi Kuzeyufuk canım evet kolostrum denen ilk süt bende de oluyor hatta bi ara kurumus derisine mi bi şey oldu dedim. Emzirme danısmanına sordum hayır dedi o sızan süt bunlar orayı tıkamış dedi bol bol nemlendiriyorum şimdi
Ocall Ben krem surmek için göğüsüme dokununca hemen sulanmaya başlıyor o yüzden çok korkuyorum erken doğuma sebep olur dediler bana ne yapsam bilmiyorum🤦♀️🤷♀️
Cicilibicili Kuzeyufuk krem sürerken masaj yapar gibi yedirme. Hemen sür bırak canım daha fazla uyarılmasın.