Merhaba, buraya bunu yazıp yazmamak arasında çok kaldım. Ben Zübeyde hanımda takipli bir gebeydim. Bu haftaya kadar çocuğumun gayet iyi olduğu hatta haftasından önde bile olduğu söylendi bana. Ama bu hafta dünya resmen başıma yıkıldı. Tüm hayallerim suya düştü.
- Haftamda rutin muayene için doktor randevuma gitmiştim, bu sefer kıdemli baya yaşlı bir doktor muayene etti. (Ki uzmanlarada muayene olmuştum) ultrasonda bakınca çocuğun haftasından gerisinde sana söylediler mi dedi?! Ben ŞOK! Hayır herşey gayet güzel gidiyordu, hatta kilosu 2750 vs demişlerdi. Hemen riskli gebeliğe yönlendirildim. Riskli gebelikte uzman doktor eşliğinde daha iyi cihazlarla tekrar ölçümler yapıldı. Çocuğumun karın çevresi 32-34 hafta ile uyumlu acil yatış denildi. Doğumu başlatacağız. Ağlamaktan içim dışıma çıkmıştı. Kağıt imzaladım ve başka hastanelere gözüktük. İki tane özele gözüktükten sonra meğer çocuğum 32. Hafta gözüküyor. Normal doğumu bile kaldırıp kaldıramayacağım meçhul olduğu için sezeryana alacaklar. Çok üzüldüm. İlk doğumum ve normal doğum için hiçbir engel yoktu.
Hiç mi fark etmediniz bunca zaman çocuğun geriden geldiğini..
Lütfen ama lütfen herkes çok dikkat etsin. Çünkü son haftalarda bir problem yokken bile onların dikkatsizliği saçmalığı yüzünden bizlere oluyor olan.
Lütfen dua edin bana..