Ecrin23 Merve6521 kızım birinden geçti soldan kaldı acaba geçermi bir hafta sonra kuvezde kalmış olması riski yukseltiyirmu lütfen cvp
Merve6521 Ecrin23 küvezde ne için ve kaç gün kaldığına bağlı canım . Geçer Allah’ın izniyle oluyor öyle çoğu kez sizi 1 hafta sonra mı çağırdılar bu arada ?
_Elifffffff_ Belinda bizz🙆♀️ ilk testte yanlış hatirlamiyorsam sol kulağından geçemedi ama ordaki bayan endişelenmeyin ilk zamanlar böyle çıkması normal demişti. 2 kontrolümüzde temiz çıkmıştı çok şükür
Belinda _Elifffffff_ çok sagolun içim ferahladı biraz bunu yaşayan bir tek biz değiliz biliyorum . Bir çok kişi ikinci testinde geçiyor insallah biz de geçeceğiz Allah’ın izniyle 🙏🏻
Kbr06 Ecrin23 hayır büyük oğlumun anne karnında ciğerinde kist oluştu akciğerinin iki lobu alındı aptamil eoprotein kullanıyorum işe de yaradı deneyin isterseniz
Skyldrm Belinda merhaba ben bu işi yapan biri olarak söyleyim içiniz rahat olsun, ilk teste gelen bebeklern yarısı testi geçemiyor ama yenidoğan işitme kaybı oranı binde 2 yani ilk testten kalan bebeklern çoğu aslında normal pani olacak bir durum değil.
Belinda Skyldrm çok teşekkür ederim. 20. Günden sonra gitmek daha mi iyi olur diye dusunuyorum. Zaman geçmesi sanki daha iyi gibi. Tabi bebek ilk zamanlardaki gibi derin uykuya zor dalıyor 😕
Belinda Yeniden ne kadar güzel yazmışsınız. İnsan gerçekten çok üzülüyor bizimki de ninniye şarkıya tepki veriyor çok şükür kapı sesine irkiliyor ama su testi gecemedigimiz sürece rahat edemicem. İnsallah biz de geçeriz🙏🏻
Belinda 1anne- çok tesekkurler🙏🏻İnsallah biz de geçeriz testimizi. Bu testi 20. Günden sonra yaptırmak daha mi saglikli olur genelde zaman geçmesi gerektiğini anlıyorum. Kapı carpmasina irkilmesi, şarkılara ninnilere tepki vermesi bir işaret olabilir demi 😔
pptya01 Belinda benim kızım da geçememişti zaten ertesi gün hemen yapılması doğru değilmiş sonrasında geçti
Belinda pptya01 neden erkenden yapmak istiyorlar o zaman anlamiyorum. Hepten huzursuz oluyoruz Allah korusun. En ideal zaman neyse o zaman yapılsa keske 😕
pptya01 Belinda ben de korkmuştum ertesi gün geçmedi 3 4 gün sonra başka birşey için acile gitmiştik orda da geçemedi ama normal olabilir sudan çıkıyor bazı bebeklerde böyle oluyor dediler endişelenmiştim ben yine de. 1 hafta sonra geçti şükür sorunu yok şuan
Belinda pptya01 6. Gün gittim geçemedi bakalım 25. Gün gidicem kismetse insallah geçer gerçekten insanı tedirgin eden bir durum Allah korusun. İnsallah bizimki de sizinki gibi geçer 🙏🏻
Srnysl Belinda canım üzülme benim de ikinci bebeğimde bir kulağı geçmişti öbürü geçmemişti 1 hafta sonra gittiğimde geçmişti Muhakkak içinde pislik kalmıştır doktorlar öyle diyorlar çünkü
Belinda Srnysl 6. Gün gittim olmadı bakalım 25. Gün umarım hersey değişir sonuçta uzun bir süre geçti aradan . Dua ediyorum 🙏🏻