Merhaba anneler hastane odasından yazıyorum çoook şükür artık bende doğurdum.Hamileliğim çok zor geçti ilk 5 ay bulantı kusma baş dönmesi beni çok zorladı bu arada 2.gebeliğim.daha sonra vücudum iyice ağırlaştı ama bu süre zarfında yan gelip yatmıyordum tabi 3 yaşında kızım vardı mecbur hareketli olmam lazımdı geceleri mide yanması zor nefes almalar derken 38+4 yaptık zamanı bugün kontrolüm vardı akşam 6 gibi doktorum muayene edecekti bebek iri olduğu için yarın yatış yapılıp suni verilcekti ama çok şükür sabah 9gibi kendi sancım geldi adet sancısı gibi tuvalete gittim kanama olmuştum eşime işe gitme sancım var dedim.Başladım etrafı toplamaya sonra hastaneye gittik 5 cm açılma var dedi doktorum yatışım yapıldı hafiften sancılar vuruyordu doktorum suyumu patlattı açılma hızlı olsun diye o sırada benim sancılar çok arttı hemşire baktı açıklık 8 cm doğum haneye aldı orda devam edelim dedi yarım saat orda sancı çektim artık bebek geliyordu hemen doktorum geldi ve iş ıkınmaya kalmıştı baya uzun bikaç ıkınmadan sonra bebeğim çok şükür doğdu sonra ten tene temas yapıldı fındık oğlumu öptüm dikiş işlemine geçti doktorum sonra odama geçip oğlumla hasret giderdik şükürler olsun yavrum sağlıklı yanımda bende iyim sabah evimize gitmeyi bekliyoruz rabbim tüm hamileleri bir avazda kurtarsın inşallah