Mervenur19 teşekkür ederim. Tek düze makarnayla beslenen biriydim hamile olduğumuzu anlayıncaya kdr bebek zaten iki üç haftalık olmuş oluyor yani 2 haftalıkken daha bu rahatsızlık oluşuyormuş ilk aşamasında sonrada öyle kalıyor tedavisi yok hiç bişeyi sok sonra dünyaları yesen de nafile o yüzden doktorlar üç ay önceden öneriyor. 5 aylıkken ultrasonda anlaşılıyor keşke daha ozaman anlaşılsa herşey güzel giderken birden karşına çıkıyor 5 ay snra ilerde daha 4 ayın zor Bi süreç göze almak sürekli yatağa mahkum bir evlat doğurmak hiç Bi oyuna alamayacağını bilmek hiç Bi zaman okula gidemeyeceğini sana anne diyemeyeceğini bilmek. Biz sonlandırma kararı verdik bunları gözümüzün önüne alıp yakınen tanık oldum komşumuzun vardı çocuğu benzer durumda 26 yaşında vafat etti sürekli melek gibi dünyadan habersiz yatalaktı konuşamıyor tepki veremiyor yürüyemiyor oturamıyor bile.. Bizde böyle karar verdik. İlaçlarla sonlandırıldı kalp atışı suni sancıylada normal doğumla cansız bedenini doğurdum.. Anne olmayı beceremedim ama son yolculuğunu hastanede çöpe terk etmedim x çantasıyla aldık o gece mecbur Bi kabın içinde buzdolabına muhafaza ettik ertesi gün köyde 390 gramlık bebeğimi kefenleyip imam eşliğinde defnettik. Buda tek tesellim Bi yeri toprağı belli hiç değilse. İnşallah herkese çok çok sağlıklı bebekler dilerim.