Mervenur19 Kızlar 10 haftalık gebeyim 8 kilo vermişim dün akşam tartıldım şok oldum 54 ten 46 ya düşmüşüm ama sürekli bulantım oldu ve ayva dışında ne yersem çıkardım uzun zamandır da kontrole gitmiyorum sizce normal mi bu kadar kilo vermem
Ohaezgi Mervenur19 bence normal bende verdim 48 olmuştum çok kustum 4.5 ay şuan 35.haftadayım 53 kiloyum
Tugce_24 Mervenur19 ah canım o duygu o kadar zorki seni çok iyi anlıyorum bende 5 kilo vermiştim bana serum takviye vermişlerdi halim hiç yoktu yerimden kalkamıyordum 43-44 edüşmüştüm sonradan kilo aldım şuan 38 haftamdayım benim bulantılar hiç geçmedi sadece kusma sayısı azaldı ama Allah güç veriyor alıştım artık eskisi gibi zorlamıyor hatta 16 kilo aldım 😂 inşallah seninki geçen bence siz yinede bir doktora gidin belki bir takviye verir
Ohaezgi Mervenur19 4.5 ay sürdü tamamen kesilmişte diyemem bazen sabahları hala kusuyorum yada yumurta kokusunu duyunca kusuyorum yer etti herslde😢sizi anlıyorum inanın çok zor yaşadımçünkü🙈
Mervenur19 Tugce_24 ayy rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah sabahları ilaç kullanıyorum kalkmadan kendimi fazla zorlamıyorum yemek için çok şükür günde 1-2 ye falan düştü kusmalar bazı günler hiç kusmuyorum ama yediğim şeyleri bile korkarak yemek çok zor 😔