kızlar tabiki bende herkes gibi doğumuma günler kala hep doğum hikayeleri okuyup kimi zaman kendimi korkutup kimi zaman cesaretlendirdim . Ama her zaman normal doğum hikayeline yöneldim çünkü sezeryan istediğim ve ihtimalim yoktu ama kızlar herşey olabiliyomuş akışına bırakın hesap yapmayın. Gelelim bizim hikayemize 39+3 Artık sağa sola herkese doğuramıyorum diyip duruyordum totem postlarının altında belirip duruyodum hiç gelecek gibi değildi hatta o gün kaynanamlara gittik akşam doğurmuyorum zaten diyerek. Neyse kızlar çarşamba akşamı eve geldik kaynanamdan bi ağrı girdi değişik kasıktan sonra karnım sertleşti ilk defa kasılmalarımın arasını tuttum 8 dk bir geliyodu 😂😂 Acayip düzenli ama umrumda değil acı çekmiyorum vız gibi neyse öyle böyle saat 2 buçuk oldu yatakta uzanıyorum içimde bişey patladı ama hiç kımıldamadım uyudum korkudan uyudum resmen 😂 3.20 de birden çişim gelir gibi oldu ve bürün su foşş diye boşaldı sıcacıkk koştum banyoya elim ayağım titriyo eşime seslendim hemen kalktı ablamı aradıj falan baktım ciddi ciddi suyum geliyo kafayı yicem o kadar hazır olan ben elim ayağıma girdi ve bütün sancılar gitmiş gram yok neyse çıktık hastane çok yakın hemen geldik bu arada devlet hastanesi açıklığıma bakıldı 3 cm asla canım acımadı ilk defa çatı muyanesi yapıldı orda ebe baktı sonra nstye bağlandım Sancılar 120 görüyo ama ben hissetmiyorum cihaz ötüp duruto bi terslik var bu işte doktor geldi ultrason dan bakıcak aaa ne göreyim baştan beri takip edildiğim doktorum nasıl sevindim 😂😂😂 Baktı suyum bitmiş diye ölçüm zor yapıldı boy vs kilo gitti tekrardan ebe geldi serum bağladı bana kan aldı benden ablamıda başka odaya gönderdi serum bitince gelicek dedi bekledim öyle böyle 2 saat geçti ve nabız kalp atışları normale dönmedi bebeğimin doktorum normal doğumu kaldıramayabilir dedi sen sevdiğim hastalardansın biliyorsun dedi hiç riske atma sezeryan ol dedi ben şok nasıl yani diyorum eşimi çağırdılar o bana bakıyo ben ağlıyorum tamam dedim çocuğum riske gireceğine ben sezeryan olurum o anda yan odalar bi çığlıklar doğuruyodu sanırım biri hemen iyice motive olmaya çalıştım ama ağlıyorum titriyorum çatala çıktım sondam takıldı ameliyat önlüğü giydirildi buraları hatırlamak istemiyorum ben hastane fobisi olan bi insanım çok korktum çok titredim ameliyathabene indik 5.43 te kuzeyim çıktıı ağladı önce sonea sustu yüne ağlattılar getirip gösterdiler sonra babasının yanına gitmiş 😂 Ameliyattan sonra pek saat kaçtı ne oldu hatırlamıyorum sadece 2 de yürüdüm öldüm ama ciddi anlamda çok kötü bi ağrı şçim döküldü sanki ama sonraki yürüyüşler daha kolaydı doğum yapalı 17 saat falan oldu ama oğlum kucağımda emZiriyorum 🥰🤣 Herşeye değer diyip dahada uzatmadan bitiriyorum